Notícies destacades

Notícies

Veure totes les notícies
14/12/2018

Tot a punt perquè comence l’excavació arqueològica al castell de l’Ocaive de Pedreguer

Tot a punt perquè comence l’excavació arqueològica al castell de l’Ocaive de Pedreguer

Una vegada obtinguts els permisos corresponents per part de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, el proper  dilluns 17 de desembre està previst que comence la campanya d’excavació arqueològica al castell medieval de l’Ocaive de Pedreguer. L’empresa ARPA Patrimonio, que ja ha treballat en altres jaciments locals com la cova del Comte o la del Randero, serà l’encarregada de dur a terme uns treballs que es preveu que finalitzen el proper febrer i que seran dirigits i supervisats per l’arqueòleg pedreguer Pasqual Costa Cholbi.

Continua llegint
04/12/2018

Pedreguer lliura els XXVII Premis d’Honor a CEAR-PV, El Fabricante de Espheras, Daniel Garcia Andújar i Maria Ivars Moncho

Pedreguer lliura els XXVII Premis d’Honor a CEAR-PV, El Fabricante de Espheras, Daniel Garcia Andújar i Maria Ivars Moncho

El passat dissabte 24 de novembre, tingué lloc el lliurament de la XXVII edició dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer. Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, va obrir i tancar l’acte, al·ludint al gran treball i a la valuosa aportació a la societat de les persones i entitats premiades, així com a l’encert i a la dedicació que duu a terme cada any el Jurat, independent, dels Premis. Ferrús hi insistí en la necessitat d’eradicar la xacra de la violència de gènere, que tant de dolor ens causa cada dia.

Continua llegint
30/11/2018

Llistat provisional de puntuacions (Ajudes a l'inici d'estudis superiors 2018)

A continuació pot consultar-se el llistat provisional de puntuacions de les sol·licituds presentades en la III convocatòria d’Ajudes a l’inici d'estudis superiors. És possible fer-hi al·legacions i consultar-ne els detalls a l’Ajuntament en el termini de 10 dies a comptar a partir del 30 de novembre.

Continua llegint
29/11/2018

L'Ajuntament rep una subvenció per a habilitar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

L'Ajuntament rep una subvenció per a habilitar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Pedreguer ha resultat beneficiari d’una subvenció de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) en la convocatòria d’ajudes en matèria d’estalvi i eficiència energètica en el transport per a la instal·lació d’infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics. L’import total atorgat ha sigut de 9.748,80 €, que serviran per a la instal·lació al municipi d’una estació de recàrrega d’accés públic per a vehicles elèctrics.

Continua llegint

Avisos

AULA D'ESTUDI (ESPAI CULTURAL)

AULA D'ESTUDI (ESPAI CULTURAL)

17/09/2018 - 20/12/2018

La Regidoria de Cultura ha habilitat un espai d'estudi a l'Espai Cultural, per tal que tothom que ho...

Continua llegint

Pròxims esdeveniments

ESCOLA DE TEATRE COMARCAL

ESCOLA DE TEATRE COMARCAL

15/10/2018 - 24/06/2019

DILLUNS TEATRE CURS 2018/2019 GRUP INFANTIL 17h a 18.30h GRUP JUVENIL 19h a 21h GRUP ADULTS 2...

Continua llegint
PRESENTACIÓ DE LLIBRE. Nuevos datos para el conocimiento de la Prehistoria en la comarca de la Marina Alta

PRESENTACIÓ DE LLIBRE. Nuevos datos para el conocimiento de la Prehistoria en la comarca de la Marina Alta

19/12/2018

Dimecres 19 de desembre Presentació del llibre Nuevos datos para el conocimiento de la Prehistori...

Continua llegint
NIU DE L'ART. DANSA. Un conte de Nadal, (adaptació del Trencanous)

NIU DE L'ART. DANSA. Un conte de Nadal, (adaptació del Trencanous)

21/12/2018

Divendres 21 de desembre Un conte de Nadal, (adaptació del Trencanous) Direcció general, ballari...

Continua llegint
CINE CLUB PESSIC. TALLER DE CINEMA PER XIQUETES I XIQUETS

CINE CLUB PESSIC. TALLER DE CINEMA PER XIQUETES I XIQUETS

27/12/2018 - 04/01/2019

TALLER DE CINEMA PER XIQUETES I XIQUETS (8-13 anys) 27 I 28 de desembre de 2018 2, 3, 4 de gener...

Continua llegint

Política de privacitat: En compliment d'allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal l'informem que les seues dades personals, recollides a través del formulari, es guardaran en un fitxer propietat de l'Ajuntament de Pedreguer i únicament serviran per a fer-li arribar l'actualitat municipal.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 4 =

Ús de cookies de pedreguer.es

El lloc web de l'Ajuntament de Pedreguer fa ús de cookies pròpies i de tercers per a millorar-ne els serveis i l'experiència d'ús de l'usuari. Si continueu la navegació, entenem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR