English Summer School

El coneixement d'idiomes és un recurs fonamental en la societat actual, tant a nivell personal com a nivell formatiu i professional. Davant d'aquesta realitat, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Pedreguer ha organitzat, en col·laboració amb l'IES Pedreguer, una nova edició de l'escola d'estiu d'anglés del municipi.

Sota la denominació Pedreguer Summer School 2021, aquesta iniciativa pretén oferir a l'alumnat de secundària de la localitat l'oportunitat de millorar el domini d'aquest idioma, especialment pel que fa a l'expressió i comprensió orals, en un ambient distés, divertit i més informal d'allò habitual. Com ja es va fer en l'edició del 2020, aquells alumnes que ho desitgen podran preparar-hi les proves per a l'obtenció dels certificats dels nivells A2, B1 o B2 de Cambridge.

L'escola es desenvoluparà de dilluns a divendres, del 6 al 30 de juliol. El cost per alumne serà de 60 € en cas de matrícula completa i de 30 € per quinzena en cas de matrícula parcial. L'Ajuntament ha previst la concessió d'ajudes per les famílies amb dificultats per fer front a la quota de matrícula, que seguiran el procediment del Fons Municipal d'Emergència. D'altra banda, l'AMPA de l'IES Pedreguer finançarà part de la quota dels seus associats, que passarà a ser de 55 € per a la matricula completa, 25 € per a la quinzena. La inscripció podrà realitzar-se fins el 25 de juny a través del web de l'AjuntamentEn cas de no poder accedir-hi, es podrà realitzar presencialment.

La Pedreguer Summer School 2021, que tindrà lloc a les instal·lacions de l'IES Pedreguer, seguirà el model de les edicions anteriors i alternarà sessions teòriques amb activitats pràctiques, lúdiques i d'oci per a l'alumnat participant, que podrà gaudir i passar-ho bé alhora que aprén i es forma, mitjançant la immersió lingüística, en el maneig de l'anglés. A més a més, s'aplicarà el protocol de protecció i desinfecció de la COVID-19 a les instal.lacions.

D'aquesta manera l'Ajuntament torna a posar a l'abast del jovent del municipi una nova via per a l'aprenentatge d'idiomes, que ja s'ha consolidat amb una quarantena de participants cada estiu.

 

Formulari d'inscripcció

Autorització de dades tributaries

Sol·licitud d'ajuda

Pots presentar la inscripció telemàticament:

  1. Accedir a la seu electrònica.
  2. Buscar tràmit English Summer School (està en tràmits destacats).
  3. Descarregar tràmit i seguir pas a pas la tramitació electronica.
  4. El pagament es pot realitzar mitjançant l'ingrés en el número de compte ES57 0049 2537 62 1310106470 o en l'apartat d'esdeveniments de la web

En cas de no poder realitzar la tramitació electronica, passe per l'ajuntament. 

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 4 =