English Summer School

El coneixement d'idiomes és un recurs fonamental en la societat actual, tant a nivell personal com a nivell formatiu i professional. Davant d'aquesta realitat, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Pedreguer ha organitzat, en col·laboració amb l'IES Pedreguer, una nova edició de l'escola d'estiu d'anglés del municipi.

Sota la denominació Pedreguer Summer School 2022, aquesta iniciativa pretén oferir a l'alumnat de secundària de la localitat l'oportunitat de millorar el domini d'aquest idioma, especialment pel que fa a l'expressió i comprensió orals, en un ambient distés, divertit i més informal d'allò habitual. Com ja es va fer en l'edició del 2021, aquells alumnes que ho desitgen podran preparar-hi les proves per a l'obtenció dels certificats dels nivells A2, B1 o B2 de Cambridge.

L'escola es desenvoluparà de dilluns a divendres, del 6 al 30 de juliolL'IES Pedreguer col·laborarà amb les instal·lacions. I el ministeri d'igualtat a través de corresponsables finançarà part de la quota.

El cost per alumne serà:

De 6é a 2n ESO:

  • Mes complet: 30€
  • Quinzena: 15€

De 3r ESO a 1r BAT:

  • Mes complet: 60€
  • Quinzena: 30€

La inscripció podrà realitzar-se fins el 25 de juny a través del web de l'AjuntamentEn cas de no poder accedir-hi, es podrà realitzar presencialment.

La Pedreguer Summer School 2022, que tindrà lloc a les instal·lacions de l'IES Pedreguer, seguirà el model de les edicions anteriors i alternarà sessions teòriques amb activitats pràctiques, lúdiques i d'oci per a l'alumnat participant, que podrà gaudir i passar-ho bé alhora que aprén i es forma, mitjançant la immersió lingüística, en el maneig de l'anglés.

D'aquesta manera l'Ajuntament torna a posar a l'abast del jovent del municipi una nova via per a l'aprenentatge d'idiomes, que ja s'ha consolidat amb una quarantena de participants cada estiu.

Formulari d'inscripcció

Pots presentar la inscripció telemàticament:

  1. Accedir a la seu electrònica.
  2. Buscar tràmit English Summer School (està en tràmits destacats).
  3. Descarregar tràmit i seguir pas a pas la tramitació electronica.
  4. El pagament es pot realitzar mitjançant l'ingrés en el número de compte ES57 0049 2537 62 1310106470 o en l'apartat d'esdeveniments de la web

En cas de no poder realitzar la tramitació electronica, passe per l'ajuntament. 

 

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 3 =