Presupostos Participatius

Què són?

El Programa Municipal de Pressupostos Participatius, en marxa a Pedreguer des del 2012, és una via directa que obri l'Ajuntament de Pedreguer per tal que els veïns i veïnes puguen participar activament en l'elaboració del pressupost municipal. Amb aquesta iniciativa es pretén aprofundir en la gestió dels mecanismes democràtics en l'àmbit local mitjançant la implicació de la ciutadania en el procés de presa de decisions sobre les inversions municipals.

Qui pot participar-hi?

Qualsevol persona pot presentar les propostes que considere valuoses per a Pedreguer, a través del formulari habilitat al web o, també, als punts que s'instal·laran a l'edifici de l'Ajuntament, al Centre Social, al Poliesportiu i a la Casa de Cultura. Per a la fase posterior, de votació pública, caldrà estar empadronat/ada al municipi i tenir complerts els 16 anys.

Com funcionen?

El procés comprén una primera fase d'informació i recollida de propostes ciutadanes. Aquestes propostes són objecte d'un anàlisi previ de viabilitat tècnica per a identificar les accions susceptibles de sotmetre's a votació pública. L'Ajuntament inclourà les propostes més votades en el pressupost municipal de l'any següent.

És possible trobar més informació sobre els Pressupostos Participatius, els resultats de l'última edició i els projectes ciutadans duts a terme en el web Pedreguer Participa.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 2 =