Fitxa Municipal

Des de l'institut Valencià d'Estadística (IVE) posen a disposició les Fitxes Municipals en el Portal Estadística de la Generalitat.

Les Fitxes municipals són un producte de divulgació estadístic elaborat per l'IVE amb periodicitat anual. Consisteix en una fitxa descriptiva bàsica de cada municipi de la Comunitat Valenciana que ofereix els seus principals indicadors estadístics multitemàtics, presentats de manera eminentment visual i obtinguts com una selecció de la informació continguda en el Banc de Dades Territorial (BDT). A més, s'inclouen fitxes anàlogues per al conjunt de la Comunitat Valenciana i per a les tres províncies.

Les dades recollides provenen tant de l'IVE com d'altres fonts estadístiques de la Comunitat i també estatals.

La informació estadística resulta imprescindible per al coneixement de la realitat social i econòmica del nostre entorn, per la qual cosa la posada a disposició de la societat de dades a nivell municipal resulta primordial tant per a la planificació i el disseny de les polítiques públiques per part de les administracions, com perquè qualsevol agent públic o privat puga prendre les millors decisions.

Fitxes Municipals:

 

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 4 =