Avís legal

L'Ajuntament de Pedreguer a través del domini pedreguer.es facilita informació d'interés general del municipi de Pedreguer i en particular informació i gestions pròpies de l'administració local.

L'Ajuntament de Pedreguer realitza tots els esforços necessaris per a evitar errors i, si és el cas, corregir-los o actualitzar-los al més prompte possible; no obstant això, no pot garantir la seua inexistència ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat.

L'Ajuntament de Pedreguer no es responsabilitza de l'accés o de l'ús dels continguts. De la mateixa manera, l'Ajuntament de Pedreguer no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguen en els enllaços a altres dominis que s'inclouen en pedreguer.es.

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, la qual es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que se’ls aplique.

La utilització no autoritzada expressament de la informació continguda en el domini, juntament amb els perjudicis que pogueren ocasionar-se en els drets de propietat intel·lectual i industrial de l'Ajuntament de Pedreguer, podrà originar l'exercici de les accions que legalment procedisquen.

El tractament de les dades de caràcter personal que s'arrepleguen a través del domini està subjecta a les disposicions establides per la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la resta de normativa aplicable. La persona interessada podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits en la legislació aplicable.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 2 =