Atenció a la ciutadania

L’Ajuntament de Pedreguer disposa de diferents canals de comunicació a través dels quals la ciutadania pot obtindre informació municipal, realitzar tràmits administratius, efectuar consultes o comunicar incidències o suggeriments.

Lloc web i Seu Electrònica

Per a tots aquells que han de realitzar gestions administratives amb l’Ajuntament de Pedreguer o necessiten informació sobre el municipi, el lloc web municipal és la més completa font de dades, ja que és possible obtenir-hi informació sobre els servicis municipals, documentació, accés a diversos serveis, etc.

D'altra banda, en la Seu Electrònica municipal pot trobar-se la informació sobre tots els tràmits administratius municipals, obtenir-ne els impresos corresponents, accedir al Tauler d’Anuncis i Edictes. A més, és possible realitzar-hi un ampli ventall de gestions municipals amb signatura digital, en un entorn segur.

Atenció presencial

L'horari d'obertura de l'Ajuntament de Pedreguer és de dilluns a divendres, laborables, de 8.00 a 14.00 h. En cas de voler concertar una cita amb algun/a regidor/a o tècnic/a, és possible fer-ho acudint-hi prèviament en persona o a través del següent telèfon (96 576 06 69) o correu electrònic (ajuntament@pedreguer.es).

Atenció telemàtica

Els regidors i regidores i el personal de l'Ajuntament de Pedreguer estan a la disposició dels veïns i veïnes per tal de resoldre dubtes, recollir propostes o suggeriments i, en definitiva, atendre de la millor manera possible les necessitats de la ciutadania. Així doncs, és possible contactar-hi a través del següent formulari o als correus indicats en l'apartat Membres del Ple i grups polítics.

Aplicació mòbil

L’Ajuntament de Pedreguer disposa d'una aplicació mòbil a través de la qual és possible seguir l'actualitat cultural i esportiva local, informar-se sobre l'oferta educativa, les festes i els esdeveniments destacats que tenen lloc al poble, rebre avisos i alertes, comunicar incidències, conéixer l'activitat de les associacions i col·lectius del municipi, rebre informació dels comerços, etc. Pedreguer App està disponible tant per a dispositius Android com iOS.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 5 =