Calendari d’admissió i matriculació per al curs 2024-2025

17/05/2024

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2024-2025 dels nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Les famílies podran completar tot el procediment telemàtic d’admissió, matrícula inclosa, a través de la plataformatelematricula.es’.

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 30 de maig al 6 de juny.

El 15 de juliol, amb la publicació de les llistes definitives d’alumnat admès en cada centre, començarà la matriculació. Des d’aquest mateix dia fins al 19 de juliol, podran formalitzar la matrícula les famílies que opten per fer-ho en línia, i fins al 23 de juliol les que vulguen fer-la de manera presencial.

Pel que fa a l’admissió telemàtica en ESO i Batxillerat, serà del 4 al 10 de juny. En el cas de l’ESO, les llistes definitives d’alumnat admès es publicaran el 22 de juliol i aquest mateix dia començarà la matriculació en línia, que estarà oberta fins al 25 de juliol. Les famílies que opten per formalitzar la matrícula de manera presencial podran fer-ho del 22 al 26 de juliol.

Les llistes definitives d’alumnat admès en Batxillerat es publicaran el 25 de juliol i des d’aquest dia fins al 30 de juliol es podrà formalitzar la matrícula de manera telemàtica i, si s’opta per fer la matrícula de manera presencial, cal acudir als centres educatius del 25 al 31 de juliol.

En Primària, ESO i Batxillerat les famílies utilitzen aquest procediment en menor mesura, perquè el fan servir només per a canviar els fills i les filles de centre educatiu per diferents raons com, per exemple, el canvi de residència d’una població a una altra.

El procés d’admissió és el primer tràmit que es fa per a l’escolarització per primera vegada o per a sol·licitar canvi de centre educatiu. El realitzen les famílies i se centra a aportar tota la informació i posar les opcions dels centres preferents per a poder fer la baremació i la determinació del centre educatiu en el qual s’escolaritzen els fills i les filles.

La via principal per a fer aquest tràmit és de manera telemàtica a través de l’espai web ‘telematricula.es’, en el qual les famílies tenen al seu abast totes les vacants disponibles, tutorials que les guiaran pel procediment i les respostes a les preguntes freqüents que puguen sorgir durant la tramitació.

En aquests moments, la Conselleria treballa en l’actualització de ‘telematricula.es’ i l’espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d’admissió que s’ha assenyalat.

No obstant això, qualsevol família que necessite ajuda o no dispose d’accés a Internet pot acudir al centre educatiu on vulga matricular els seus fills i filles per tal de fer l’admissió telemàtica.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 2 =