La Sala - Butlletí d'Informació Municipal

La Sala (dipòsit legal A-956-1991) és el butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament de Pedreguer. Es publica mensualment (excepte el número conjunt de juliol-agost) i inclou tota la programació cultural, esportiva i festiva de l'Ajuntament de Pedreguer i de les associacions, entitats i col·lectius locals, juntament amb les principals notícies ocorregudes al municipi.

Actualment en formen el Consell de Redacció, en representació dels grups polítics municipals, Ferran Lloret Morell (COMPROMÍS), Yolanda Miralles (PP), Rosa Vella (PSPV-PSOE) i Aitor Pérez Ciorraga (CUP).

Tothom que ho desitge pot publicar continguts d'interés local a La Sala, per a la qual cosa cal adreçar-se a la Casa Municipal de Cultura o al correu lasala@pedreguer.es. En qualsevol cas, els originals han de fer-se a mans del Consell Redactor abans del dia 12 del mes anterior al número de publicació; el Consell Redactor podrà desestimar les publicacions presentades, sempre de manera raonada.

Al llarg de les últimes dècades, el butlletí d'informació municipal ha rebut altres denominacions, com ara Pedreguer Al Dia (PAD) o L'Espill, i ha presentat diversos formats. A continuació poden consultar-se tots ells.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 1 =