Notícies destacades

 • Comencen les obres de rehabilitació del castell de l'Ocaive
  05/08/2019

  Comencen les obres de rehabilitació del castell de l'Ocaive

  Finalitzada a començaments d'any la fase d'excavació del castell de l'Ocaive de Pedreguer, el passat 24 de juliol s'hi traslladaven els materials necessaris per a poder donar inici a les obres de consolidació estructural, rehabilitació i posada en valor de l'esmentat castell. A conseqüència del difícil accés que caracteritza la fortificació, situada en un penyal escarpat de la Muntanya Gran, el transport dels materials, amb un pes d’unes 75 tones, va realitzar-se amb helicòpter.
  Continua llegint
 • Obert el procés per a la concessió de l'explotació del bar del Trinquet Municipal
  05/08/2019

  Obert el procés per a la concessió de l'explotació del bar del Trinquet Municipal

  Publicat al Tauler Electrònic d'Anuncis i Edictes el plec de condicions econòmiques i administratives que regirà la concessió, durant un any, de l'explotació del servei públic del bar del Trinquet Municipal.
  Continua llegint
 • Servei d'expedició de certificats digitals
  02/08/2019

  Servei d'expedició de certificats digitals

  L'Ajuntament ha habilitat un servei d'expedició de certificats digitals, o certificats de signatura electrònica, emesos per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat Valenciana (ACCV). El servei és presencial i està disponible a l'edifici consistorial, de dilluns a dimecres, en horari de 8 a 12.00h. Cal aportar-hi DNI (original i fotocòpia) o, en el cas d'estrangers, NIE i passaport.
  Continua llegint
 • Exposició pública del Pla General i del Pla Parcial Oquins (fins al 20 d'agost)
  14/06/2019

  Exposició pública del Pla General i del Pla Parcial Oquins (fins al 20 d'agost)

  Entre els dies 14 de juny i 20 d'agost de 2019, romandrà oberta una nova fase d'exposició pública del Pla General Estructural de Pedreguer i del Pla Parcial Oquins d'Ús Industrial, d'acord amb l'aprovat en la sessió plenària ordinària de 25 d'abril. En aquest termini és possible examinar la documentació d'ambdós plans de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores, a l'Oficina Tècnica Municipal de l'Ajuntament. Així mateix, l'equip redactor hi atendrà consultes ciutadanes els divendres de 12 a 14 hores, prèvia cita (per a l'obtenció de la qual cal contactar amb l'Oficina Tècnica).
  Continua llegint
 • Repartiment de producte fitosanitari contra la 'Xylella fastidiosa'
  30/05/2019

  Repartiment de producte fitosanitari contra la 'Xylella fastidiosa'

  L'Ajuntament disposa del producte fitosanitari Karate Zeon 10% per al tractament de la bactèria Xylella fastidiosa. Els agricultors que desitgen obtenir-lo hauran de presentar prèviament el carnet de manipulador de productes fitosanitaris a l’Ajuntament per tal d’emplenar el formulari corresponent. El repartiment del producte es realitzarà, a partir del 7 de juny (inclòs), els divendres d’11.00 h a 14.00h en el magatzem de Serveis Municipals, situat al polígon industrial Les Galgues (avinguda de les Indústries, núm. 24), fins a esgotar-ne les existències.
  Continua llegint
 • Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)
  26/03/2019

  Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

  Incentivar l’aprenentatge i millora del valencià entre la ciutadania de Pedreguer. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha habilitat per segon any consecutiu ajudes per a fomentar la realització amb èxit de les proves de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora.
  Continua llegint

Notícies

Veure totes les notícies
05/08/2019

Comencen les obres de rehabilitació del castell de l'Ocaive

Comencen les obres de rehabilitació del castell de l'Ocaive

Finalitzada a començaments d'any la fase d'excavació del castell de l'Ocaive de Pedreguer, el passat 24 de juliol s'hi traslladaven els materials necessaris per a poder donar inici a les obres de consolidació estructural, rehabilitació i posada en valor de l'esmentat castell. A conseqüència del difícil accés que caracteritza la fortificació, situada en un penyal escarpat de la Muntanya Gran, el transport dels materials, amb un pes d’unes 75 tones, va realitzar-se amb helicòpter.

Continua llegint
05/08/2019

Obert el procés per a la concessió de l'explotació del bar del Trinquet Municipal

Publicat al Tauler Electrònic d'Anuncis i Edictes el plec de condicions econòmiques i administratives que regirà la concessió, durant un any, de l'explotació del servei públic del bar del Trinquet Municipal.

Continua llegint
02/08/2019

Servei d'expedició de certificats digitals

Servei d'expedició de certificats digitals

L'Ajuntament ha habilitat un servei d'expedició de certificats digitals, o certificats de signatura electrònica, emesos per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat Valenciana (ACCV). El servei és presencial i està disponible a l'edifici consistorial, de dilluns a dimecres, en horari de 8 a 12.00h. Cal aportar-hi DNI (original i fotocòpia) o, en el cas d'estrangers, NIE i passaport.

Continua llegint
29/07/2019

Ordre del dia del Ple (1 d’agost)

Ordre del dia del Ple (1 d’agost)

L’Ajuntament de Pedreguer realitzarà sessió plenària extraordinària el dijous 1 d’agost a les 20.00 hores, amb el següent ordre del dia:

Continua llegint

Avisos

SERVEI D'EXPEDICIÓ DE CERTIFICATS DIGITALS

SERVEI D'EXPEDICIÓ DE CERTIFICATS DIGITALS

02/08/2019 - 30/11/2019

L'Ajuntament ha habilitat un servei d'expedició de certificats digitals, o certificats de signatura...

Continua llegint
Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

26/03/2019 - 31/12/2019

Incentivar l'aprenentatge i millora del valencià entre la ciutadania de Pedreguer. Amb aquest objec...

Continua llegint

Pròxims esdeveniments

PISCINA MUNICIPAL - NATACIÓ 2019

PISCINA MUNICIPAL - NATACIÓ 2019

03/06/2019 - 30/08/2019

Us informem que el proper 9 de juny encetem la temporada estival de la Piscina Municipal i, per tal ...

Continua llegint
CINEMA A LA FRESCA XXI edició. Carmen y Lola

CINEMA A LA FRESCA XXI edició. Carmen y Lola

20/08/2019

Dimarts 20 d'agost Carmen y Lola Direcció: Arantxa Echevarria Espanya 2018 • Duració: ...

Continua llegint
CINEMA A LA FRESCA XXI edició. El Cairo confidelcial

CINEMA A LA FRESCA XXI edició. El Cairo confidelcial

27/08/2019

Dimarts 27 d'agost El Cairo confidencial Direcció: Tarik Saleh Suècia 2017 • Duració:...

Continua llegint
FESTIVAL AL DANI IV edició. TALLERS DE PERCUSSIÓ, CANT I CONJUNT

FESTIVAL AL DANI IV edició. TALLERS DE PERCUSSIÓ, CANT I CONJUNT

14/09/2019

Dissabte 14 de setembre PERCUSSIÓ a carrec d'Aleix Tobias 10.00/11.30h CANT, A CÀRREC DE C...

Continua llegint
EXCURSIÓ A VALÈNCIA

EXCURSIÓ A VALÈNCIA

26/09/2019

Dijous 26 de setembre de 2019 10.00 h RUTA DE LES ANÈCDOTES 12.00 h Temps lliure 13.00 h EXPO...

Continua llegint

Política de privacitat: En compliment d'allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal l'informem que les seues dades personals, recollides a través del formulari, es guardaran en un fitxer propietat de l'Ajuntament de Pedreguer i únicament serviran per a fer-li arribar l'actualitat municipal.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 3 =

Ús de cookies de pedreguer.es

El lloc web de l'Ajuntament de Pedreguer fa ús de cookies pròpies i de tercers per a millorar-ne els serveis i l'experiència d'ús de l'usuari. Si continueu la navegació, entenem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR