Notícies destacades

 • Exposició pública del Pla General i del Pla Parcial Oquins (fins al 20 d'agost)
  14/06/2019

  Exposició pública del Pla General i del Pla Parcial Oquins (fins al 20 d'agost)

  Entre els dies 14 de juny i 20 d'agost de 2019, romandrà oberta una nova fase d'exposició pública del Pla General Estructural de Pedreguer i del Pla Parcial Oquins d'Ús Industrial, d'acord amb l'aprovat en la sessió plenària ordinària de 25 d'abril. En aquest termini és possible examinar la documentació d'ambdós plans de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores, a l'Oficina Tècnica Municipal de l'Ajuntament. Així mateix, l'equip redactor hi atendrà consultes ciutadanes els divendres de 12 a 14 hores, prèvia cita (per a l'obtenció de la qual cal contactar amb l'Oficina Tècnica).
  Continua llegint
 • Inscripció als Tallers d’Estiu 2019 de la Regidoria d’Educació
  09/06/2019

  Inscripció als Tallers d’Estiu 2019 de la Regidoria d’Educació

  Entre els dies 24 i 28 de juny, l'1 al 12 de juliol, i l'1 al 30 d'agost tindrà lloc la XVII edició dels Tallers d’Estiu de la Regidoria d’Educació.
  Continua llegint
 • Repartiment de producte fitosanitari contra la 'Xylella fastidiosa'
  30/05/2019

  Repartiment de producte fitosanitari contra la 'Xylella fastidiosa'

  L'Ajuntament disposa del producte fitosanitari Karate Zeon 10% per al tractament de la bactèria Xylella fastidiosa. Els agricultors que desitgen obtenir-lo hauran de presentar prèviament el carnet de manipulador de productes fitosanitaris a l’Ajuntament per tal d’emplenar el formulari corresponent. El repartiment del producte es realitzarà, a partir del 7 de juny (inclòs), els divendres d’11.00 h a 14.00h en el magatzem de Serveis Municipals, situat al polígon industrial Les Galgues (avinguda de les Indústries, núm. 24), fins a esgotar-ne les existències.
  Continua llegint
 • Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)
  26/03/2019

  Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

  Incentivar l’aprenentatge i millora del valencià entre la ciutadania de Pedreguer. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha habilitat per segon any consecutiu ajudes per a fomentar la realització amb èxit de les proves de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora.
  Continua llegint

Notícies

Veure totes les notícies
15/07/2019

El Consell dota amb vora dos milions d'euros la residència de Pedreguer

El Consell dota amb vora dos milions d'euros la residència de Pedreguer

L'alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, en qualitat de president del Patronat de la Fundació Residència Nostra Senyora del Carme de Pedreguer, va signar a València el passat 11 de juliol el contracte del concert social mitjançant el qual la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dota amb 1.971.000 euros la residència de la localitat per a les pròximes dues anualitats. A l'acte de formalització va assistir també la directora de la residència, Ana Martínez, i va ser cosignat per Mercé Martínez Llopis, directora general de serveis socials i persones en situació de dependència.

Continua llegint
14/07/2019

Subvencions concedides per la Diputació Provincial d’Alacant

La Diputació Provincial d’Alacant ha concedit recentment a l’Ajuntament de Pedreguer les següents subvencions:

Continua llegint
12/07/2019

Bones Festes 2019

Bones Festes 2019

L'Ajuntament de Pedreguer desitja a tots els veïns i veïnes de la localitat, i a les persones que ens visiten durant aquests dies, unes molt bones Festes! Que en gaudim tots i totes al màxim, sempre des de l'alegria, el respecte pels demés, la precaució i el trellat.

Continua llegint
30/06/2019

Comunicat: incident de seguretat ciutadana

Comunicat: incident de seguretat ciutadana

Aquest diumenge, al voltant de les 8.00 hores, s'ha produït a Pedreguer un incident greu de seguretat ciutadana, quan un individu de 22 anys ha agredit 3 persones del municipi i 2 agents de la Policia Local que s'havien desplaçat al lloc dels fets, els qual s'han vist forçats a fer ús de l'arma reglamentària per a poder reduir l'agressor, que ha estat detingut. En la intervenció han participat també efectius de la Guàrdia Civil.

Continua llegint

Avisos

Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

Ajudes per a la realització amb èxit de les proves de valencià de la Junta Qualificadora (2019)

26/03/2019 - 31/12/2019

Incentivar l'aprenentatge i millora del valencià entre la ciutadania de Pedreguer. Amb aquest objec...

Continua llegint

Pròxims esdeveniments

PISCINA MUNICIPAL - NATACIÓ 2019

PISCINA MUNICIPAL - NATACIÓ 2019

03/06/2019 - 30/08/2019

Us informem que el proper 9 de juny encetem la temporada estival de la Piscina Municipal i, per tal ...

Continua llegint
EXPOSICIONS Festes de Juliol 2019

EXPOSICIONS Festes de Juliol 2019

26/06/2019 - 22/07/2019

Des del 26 de juny fins al 22 de juliol Alumnat del Taller de Restauració de Mobles ...

Continua llegint
CINEMA A LA FRESCA. Campeones

CINEMA A LA FRESCA. Campeones

23/07/2019

Dimarts 23 de juliol Campeones Direcció: Javier Fesser Espanya 2018 • Duració: 124 min...

Continua llegint
DONACIÓ DE SANG. Dimecres 24

DONACIÓ DE SANG. Dimecres 24

24/07/2019

Dimecres 24 SER DONANT NO PASSA DE MODA Lloc: Casa Municipal de Cultura Hora: de 16:45 a 20.30...

Continua llegint
CINEMA A LA FRESCA XXI edició. Bohemian Rhapsody

CINEMA A LA FRESCA XXI edició. Bohemian Rhapsody

30/07/2019

Dimarts 30 de juliol Bohemian Rhapsody Direcció: Bryan Singer Regne Unit 2018 • Du...

Continua llegint

Política de privacitat: En compliment d'allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal l'informem que les seues dades personals, recollides a través del formulari, es guardaran en un fitxer propietat de l'Ajuntament de Pedreguer i únicament serviran per a fer-li arribar l'actualitat municipal.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 5 =

Ús de cookies de pedreguer.es

El lloc web de l'Ajuntament de Pedreguer fa ús de cookies pròpies i de tercers per a millorar-ne els serveis i l'experiència d'ús de l'usuari. Si continueu la navegació, entenem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR