XX Concurs de Fotografia d’Ecoturisme

04/10/2022

Les fotografies hauran de fer-se durant l’excursió del diumenge 6 de novembre, pel recorregut “De la conversa al silenci. L’abeurador, l’asil, la creu de terme i el cementeri de Pedreguer”.  Per a participar en el concurs és necessari inscriure's amb antelació a aquesta excursió a la Casa Municipal de Cultura.

BASES DEL CONCURS:

Les fotografies s’enviaran a través del formulari habilitat per això. S’ompliran totes les dades i s’adjuntaran totes les fotografies que es vulguen presentar.

En cas de ser menor d’edat s’haurà d’adjuntar també l’autorització de pare, mare o tutor legal. Es pot descarregar un model d’autorització.

Cada autor podrà participar amb tres fotografies, a color o en blanc i negre.

Les fotografies entraran a concurs únicament com arxius digitals en format JPG, amb màxima qualitat i a 300ppp de resolució, amb una mesura màxima de 100MB, sense afegits de marcs, vores, peus de foto, ni cap mena de marca o signatura que puga identificar l’autor.
Les fotografies s’hauran d’enumerar, s’afegirà un pseudònim i s’indicarà si és horitzontal (H) o vertical (V), de tal manera que cada fotografia s’anomeria així: pseudònim_foto1_V.jpg.
Es permeten ajusts bàsics en les imatges, sempre que no s’altere la fotografia original.
El termini per a presentar les fotografies finalitza el 8 de novembre a les 12.00 hores.
L’enviament d’arxius està habilitat per a seleccionar-los des de l’ordinador i si la inscripció s’ha realitzat correctament rebrà avís de comprovació amb les dades de la seua inscripció al correu electrònic que haja facilitat.
Les fotografies que arriben a una data posterior no entraran a concurs.

Els participants atorgaran a l’Ajuntament de Pedreguer una llicència no exclusiva per tal de poder utilitzar les fotografies per promocionar el municipi i/o les Jornades d’Ecoturisme, sense fins lucratius i esmentant sempre a la persona autora.

El Jurat estarà format per membres de les entitats organitzadores i de l’AFAP.

PREMIS:

  • 1r premi: 200 €
  • 2n premi: 125 €
  • 3r premi: 75 €

Lliurament dels premis: el dimecres 16 de novembre a la Casa Municipal de Cultura, després de la conferència.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 1 =