Una altra ajuda econòmica per a pimes, micropimes, autònoms i professionals destinada a minimitzar l'impacte econòmic provocat per la crisi energètica.

20/09/2022

Subvencions destinades a minimitzar l’impacte econòmic provocat per la crisi energètica a pimes, micropimes, autònoms i professionals finançades per la Excma. Diputació d’Alacant. Anualitat 2022.

Ajudes amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic que la crisi energètica està suposant sobre el teixit empresarial de Pedreguer.

L’Ajuntament de Pedreguer juntament amb l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant, davant la situació derivada per la crisi energètica, pretenen impulsar l'activitat econòmica mitjançant aquesta convocatòria d'ajudes que tenen per finalitat afavorir i facilitar liquiditat a les nostres persones autònomes, microempreses, i petites i mitjanes empreses, permetent el compliment de les seues obligacions empresarials, el manteniment de l'activitat i l'ocupació, així com remeiar els resultats negatius i els efectes sostinguts de l’actual crisi energètica.

Recordem que aquestes despeses i la seua justificació no podran haver sigut presentats per a l'obtenció i justificació d'altres ajudes públiques. Per tant, no es podran presentar les mateixes factures de consum energètic en les ajudes per la COVID-19 i en aquesta convocatòria.

S'estan modificant les bases. Mes informació.

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 5 =