Salut Pública tria Pedreguer per fer la seua reunió setmanal

07/10/2021

La Casa de Cultura de Pedreguer ha acollit este dijous, 7 d'octubre, la reunió periòdica que les directores i els directors de Salut Pública dels diferents departaments de salut de la Comunitat Valenciana mantenen amb la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro Casillas, per fer el seguiment de la pandèmia i tractar altres assumptes relacionats amb el seu departament.

En esta ocasió, entre altre qüestions, s'ha fet una avaluació de la vacunació Covid i s'ha planificat sobre la propera vacunació de la grip, així com l'aplicació de la tercera dosi.

També han estat presents Ofèlia Gimeno, Directora General de Salut Publica i Addiccions, i Blanca Navarro, de la Subdirecció General de Promoció i Prevenció.

Després de moltes reunions telemàtiques, la setmana passada es va celebrar la primera presencial a València, amb la intenció de seguir fent-les en diferents indrets de la Comunitat, per tal de vertebrar el territori; segons han explicat, han volgut començar per la Marina Alta, amb aquesta reunió a Pedreguer.

L'Alcalde, Sergi Ferrús Peris, ha donat la benvinguda als assistents, i tant ell com la Regidora de Sanitat, Alexandra Carrió Miralles, han agraït la tasca que durant tot este temps estan portant a terme.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 2 =