Reunió de treball dels socis del projecte OlympicKids a Atenes

15/05/2024

Difondre els valors olímpics dins la societat europea, començant pels xiquets i xiquetes d'entre 7 i 14 anys, convidant-los a un estil de vida saludable i actiu des de ben menuts. A Atenes, del 9 a l'11 de maig, en el marc del projecte OlympicKids, finançat per la Unió Europea gràcies al programa Erasmus+, i amb l'organització del soci grec, es van reunir delegacions de joves esportistes de Turquia, Grècia, Espanya, Eslovènia, Moldàvia, Bòsnia-Hercegovina i Itàlia. A l'estadi Ilion d'Atenes, uns 40 xiquet i xiquetes d'entre 10 i 14 anys van participar en uns mini Jocs Olímpics, que incloïen proves com llançament de pes, salt de llargada i 60 m. Per Pedreguer, van participar 6 atletes de l'escola municipal d'atletisme (Joan García Milvaques, Àlex López Ausina, Bruno Pérez López, Vera Iñiguez Llácer, Neus García Milvaques i Anna Cabrera Muñoz), acompanyats pel seu monitor, entrenador i seleccionador, Rodrigo Cano Colino.

A més, els socis adults (Cano, juntament amb l'Alcalde, Sergi Ferrús Peris, i el Regidor d'Esports, Pepe Cabrera Puigcerver) van tindre ocasió de definir, en una reunió conjunta, els detalls dels propers compromisos del projecte i van planificar les activitats relacionades, principalment el desplaçament a París el proper més d'agost, per viure de prop els Jocs Olímpics.

Per completar l'experiència realitzada per donar a conèixer i promoure els valors dels Jocs Olímpics i de l'esport, els nens van visitar el Museu Olímpic i l'històric estadi Panatenaic, famós per acollir esdeveniments com els Jocs de la Primera Olimpíada, els Jocs Olímpics Intermedis i alguns actes dels Jocs de la XXVIII Olimpíada.

L'experiència olímpica es va completar amb una visita a l'Acròpoli i altres activitats d'esbarjo compartit amb totes les delegacions.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 5 =