Pedreguer rep una subvenció de la Diputació d'Alacant per crear una xarxa de debat sobre el futur d'Europa des de la perspectiva local

04/05/2021

La Diputació d'Alacant ha concedit a l'Ajuntament de Pedreguer una subvenció per donar suport a la presentació per part del municipi de projectes a finançar per la Unió Europea. Amb aquesta dotació pressupostària, superior a 3.600 euros, el consistori liderarà una proposta per a conformar una xarxa europea d'entitats per debatre sobre el futur d'Europa en clau local.

El projecte té com a objectiu compartir bones pràctiques, així com transferir coneixements i experiències per tal de reforçar el compromís democràtic amb la Unió Europea per part de la ciutadania de municipis menuts. Per a això, es proposarà a la Comissió Europea la realització d'accions de reflexió i debat sobre com involucrar la joventut en les polítiques europees d'Ocupació, Inclusió i Transició Climàtica, entre d'altres.

Pedreguer ha estat un dels quatre municipis de la Marina Alta que han aconseguit suport de la Diputació en aquesta convocatòria. El municipi atresora àmplia experiència en projectes comunitaris, després d'haver liderat una iniciativa sobre igualtat de gènere a través del bàsquet i formar part actualment de dues iniciatives comunitàries, una sobre esports tradicionals i una altra sobre sostenibilitat ambiental i eficiència energètica en municipis de la Mediterrània.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 2 =