Pedreguer participa en el projecte 'Trenca el Motlle: el teu projecte laboral sense paranys sexistes'
La Marina Alta acull la presentació pública de carà cter semipresencial de l'exposició fotogrà fica 'Trenca el Motlle: el teu projecte laboral sense paranys sexistes' de la Secretaria de Formació, Dones i PolÃtiques LGTBI de la U.I. L’Alacantà - Les Marines CCOO PV.L'aterrada d'aquest projecte a la nostra comarca ve de la mà de la col·laboració entre CCOO de l'Alacantà i les Marines i la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Pedreguer, la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta i la Regidoria d'Igualtat i Joventut de l'Ajuntament de Gata de Gorgos.
La presentació es realitzarà el proper dimarts 27 d’abril a l'Edifici Polivalent Guillem Agulló de Gata de Gorgos, on romandrà l’exposició oberta al públic fins el divendres 30 d’abril. Tot seguit, l’exposició viatjarà i romandrà a la Casa de la Cultura de Pedreguer del 4 al 13 de maig.
Hi participen Marta Blanco Fernández, Secretà ria de Dones d’Ensenyament CCOO l’Alacantà Les Marines, Maria Candelas Sanchiz, secretà ria d’Igualtat de CCOO l’Alacantà Les Marines com a responsables del projecte i a banda hi participarà una representant de l’IES Chabàs de Dènia i les coordinadores CIC dels centres educatius de secundà ria de Pedreguer, Gata de Gorgos i Ondara.
Per a poder assistir cal emplenar un formulari (https://n9.cl/j1n9g) i tenint en compte el context sociosanitari actual, la capacitat de l'espai és únicament de 20 persones. Una vegada cobert l'aforament, podeu assistir telemà ticament a través de la pà gina de Facebook de l'Ajuntament de Gata de Gorgos (https://www.facebook.com/ajuntament.gatadegorgos)
‘Trenca el Motlle’ és un projecte que té com a objectius evidenciar la divisió sexual del treball existent en el nostre sistema, aixà com la possibilitat de trencar aquest motlle. La iniciativa pretén transmetre a l'alumnat, i a les persones joves en general, que les capacitats, les habilitats, les competències no tenen res a veure amb els sexes, que cada persona hauria de tindre la possibilitat de triar la seua trajectòria laboral segons els seus interessos, gustos o potencialitats, en compte de ser marcada per rols i estereotips construïts en una societat masclista.