Pedreguer homenatja els jugadors professionals de pilota valenciana del municipi de tots els temps

03/05/2016

El passat cap de setmana tingué lloc a Pedreguer l’acte de reconeixement als jugadors professionals de pilota valenciana del municipi de tots els temps. L’esdeveniment, organitzat pel club de pilota de la localitat, comptà amb el patrocini de la Regidoria d’Esports i la col·laboració de diverses entitats públiques i privades.

L’homenatge es desenvolupà al llarg dels dies 29 i 30 d’abril, durant els quals se succeïren les partides de pilota, tant de la modalitat de raspall com la d’escala i corda. Hi participaren jugadors professionals actualment en actiu, vinguts d’arreu de la geografia valenciana, que feren gaudir el nombrós públic assistent.

Els homenatjats, que reberen de mans de l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, i representants del club local i de la federació de pilota una placa en reconeixement de la seua contribució a l’esport nacional valencià, foren Jaume Buigues Fornés, el ‘Xato de Pedreguer’, històrica figura de principis del segle passat; Jose Carrió Pizarro, ‘Pizarro’, jugador de raspall als anys seixanta i setanta; Alberto Fornés Pérez, ‘Alberto’, professional en la dècada dels huitanta i noranta; Ramon Ginestar Morell, ‘Ramonet’, jugador destacat als huitanta tant per l’aire com al raspall; Pere Ribes Garcia, ‘Pere’, campió enguany del XXV Circuit Professional d’Escala i Corda, i Jeffry Cervera Morell, ‘Jeffry’, recent finalista de la Lliga 2 de Raspall 2016.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 1 =