Pedreguer acull l’última etapa de la gira de Les Rodes de la Memòria, de Ramon Pérez Carrió

05/03/2022

El passat 3 de març es va inaugurar a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer l’exposició de Ramon Pérez Carrió, Les Rodes de la Memòria, emmarcada dins el programa de la Fundació Baleària Llotges de la Cultura, un espai d’intercanvi cultural entre les diferents ribes mediterrànies.

L’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, en l’obertura de l’acte, va agrair a la Fundació Baleària l’esforç que fa per mantenir un programa artístic tan valuós per la nostra cultura i que tant facilita l’aproximació entre les Illes Balears i la Marina Alta. Així mateix, va fer esment de la gran qualitat de les pintures de Ramon Pérez Carrió. “Es tracta d’una obra, d’una creació ben universal, tal i com ho va ser la de Ramon Llull. A banda de la gran qualitat artística, també hi ha un profund treball d’investigació i aproximació al pensament de Ramon Llull, un pensament integral que incloïa totes les àrees del coneixement (Filosofia, Teologia, Ciència, Astronomia, Arquitectura, Gramàtica...)”, va dir.

També van participar en els parlaments la gerent de la Fundació Baleària, Sandra Pilato, i el mateix Ramon Pérez Carrió, que, a banda d’explicar algunes qüestions de concepte relatives a l’obra exposada, van insistir en la importància de la implicació i de la col·laboració entre la Fundació, els ajuntaments i els i les artistes que concorren en aquests encontres artístics.

Finalment, hi va haver una lectura de poemes de diferents amigues, amics i admiradores i admiradors de l’obra de Ramon Pérez Carrió, que va cloure amb una actuació musical de la vocalista Fanny.

L’acte va tindre una segona etapa l’endemà mateix, ja que, per la gran extensió de Les Rodes de la Memòria, que acaba ara una llarga itinerància, s’exhibeix també, simultàniament, al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer.

Les Rodes de la memòria es podran visitar a la Casa de Cultura fins el proper 3 d'abril i al Casal Jaume I fins el 22 del mateix mes.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 2 =