Pedreguer acomiada Josep Antoni Comes

05/08/2022

El poble de Pedreguer va acomiadar ahir al seu il·lustre fill Josep Antoni Comes i Ballester, donant calor i carinyo a la seua germana Clementina.

Des de l'Ajuntament, representat a l'acte per l'Alcalde Sergi Ferrús Peris, i part de la corporació municipal, han volgut agrair especialment la participació del Centre Artístic Musical de Pedreguer, de la Fundació ROLSER-Server i Pérez i Àlex Velàzquez a l'orgue, de Nadal Fornés i Xavier Ortolà a la dolçaina i el tabal, i del Cor Sant Bonaventura, que van voler aportar el seu art al comiat.

Josep Antoni Comes i Ballester (1930-2022) ha estat un referent de la defensa de la història, la cultura i la llengua valencianes, fundador i primer director de la publicació degana en valencià, la revista Saó, i Escut d'Or de l'Ajuntament del seu poble, junt amb la seua germana Clementina. Els germans Comes, de fet, han contribuït i molt al seu poble amb donacions com la de l'immoble de la Musical, la de l'antiga seu de la Banca Comes (fundada pel seu pare), ara rehabilitada com a Llar de Persones Jubilades, l'edifici que ocupava el que ara és la Plaça de l'Amistat o la seu d'ADIMA.

L'Ajuntament retrà l'homenatge que Josep Antoni (i Clementina) es mereix el proper mes de novembre, durant els actes que es celebren al voltant dels Premis d'Honor de la Vila de Pedreguer.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 3 =