Nou servei on-line per inscripcions en activitats esportives i adquisició d'entrades per a actes culturals

19/04/2021

Veïns i veïnes de Pedreguer compten des de la passada setmana amb un nou servei aplicat a les Àrees d'Esports i de Cultura que permet la gestió on-line de reserva d'entrades per a actes culturals, i d'inscripció en les diferents activitats esportives que oferta l'Ajuntament.

Per la seua intensa activitat, Esports i Cultura han estat les primeres regidories a implantar aquest servei de gestió electrònica a què es pot accedir des de la direcció https://pedreguer.es/esdeveniments.

L'objectiu és que en un futur el sistema tinga altres funcionalitats com la reserva d'espais esportius o culturals o la inscripció en activitats culturals o educatives.

Aquest nou projecte s'emmarca dins d'un conjunt d'actuacions realitzades durant aquesta legislatura, i sobretot des del començament de la crisi sanitària, amb l'objectiu d'apropar l'administració municipal al veïnat mitjançant la implantació de l'Administració Electrònica que, a més d'utilitzar-se per a la pràctica totalitat de la feina interna municipal, permeta a la ciutadania realitzar les seues gestions amb l'Ajuntament 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana. En la mateixa línia es va implementar el passat mes de juny el nou servei de cita prèvia per a certificats digitals i tràmits d'empadronament (a través del portal https://pedreguer.es/cites)

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 5 =