Notícies

17/05/2018

Matrícula Escola Infantil Municipal (curs 2018-2019)

Entre els dies 17 i 24 de maig romandrà obert el termini de matrícula a l’Escola Infantil Municipal La Glorieta per al proper curs 2018-2019. Com a novetat, a partir d’aquest curs el finançament total del cost d’escolarització de l’alumnat de 2-3 anys matriculat en escoles de titularitat municipal serà assumit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, i per tant, gratuït per a les famílies.

Continua llegint
07/05/2018

Convocatòria de borsa de treball d'educador/a infantil

La fundació pública de l’Escola Infantil Municipal La Glorieta, dependent de l’Ajuntament de Pedreguer, convoca un concurs per a la constitució d’una borsa de treball d’EDUCADOR/A D’EDUCACIÓ INFANTIL.

Continua llegint
27/04/2018

Aprovada provisionalment l’ordenança de les Festes de Juliol

D’acord amb el compromís adquirit per l’equip de govern al febrer de 2017, el Ple ordinari del mes d’abril ha aprovat de manera provisional la nova ordenança que regularà les Festes de Juliol, amb el vot favorable de COMPROMÍS i PP i l'abstenció de PSPV-PSOE i CUP. El document respon a la necessitat de reglamentar diversos aspectes relacionats amb les esmentades Festes i ha estat elaborat en els darrers mesos a partir de les normes equivalents de pobles veïns i les indicacions realitzades per la Policia Local.

Continua llegint
24/04/2018

Ordre del dia del Ple del dijous 26 d’abril

Ordre del dia del Ple del dijous 26 d’abril

L’Ajuntament de Pedreguer realitzarà sessió plenària ordinària el dijous 26 d'abril a les 20:30 hores, amb el següent ordre del dia:

Continua llegint
23/04/2018

Comença la 7a edició dels Pressupostos Participatius

Comença la 7a edició dels Pressupostos Participatius

Des de l’any 2012 s’han destinat més d’1,6 milions d’€ a les propostes ciutadanes i s’han fet realitat nombrosos projectes Aquest dilluns, 23 d’abril, ha tingut lloc l’inici de la 7a edició del Programa Municipal de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Pedreguer, iniciativa pionera que any rere any ha anat guanyant força fins a consolidar-se com una eina que afavoreix la implicació directa de la ciutadania  del municipi en la presa de decisions sobre polítiques públiques d’àmbit local.

Continua llegint
06/04/2018

Pedreguer tanca 2017 novament amb romanent positiu, de vora 1.800.000 euros

Aquest superàvit es dedicarà a reduir el poc deute que encara queda, però també a despeses generals i financerament sostenibles L'alcalde i regidor d'Hisenda, Sergi Ferrús, va presentar al Ple de la Corporació, en la sessió del passat 29 de febrer, la liquidació del Pressupost Municipal del 2017, exercici en el qual, com ja ve sent habitual els darrers anys, l’Ajuntament acompleix amb tots els tres requisits legals establerts a la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera: la regla de la despesa, l’estabilitat pressupostària i el nivell d’endeutament.

Continua llegint
05/04/2018

Pedreguer dóna suport als bombers de l’ONG PROEM-AID que seran jutjats a Grècia

Pedreguer dóna suport als bombers de l’ONG PROEM-AID que seran jutjats a Grècia

L’Ajuntament de Pedreguer, per mitjà d’un decret d’Alcaldia, ha aprovat una declaració institucional de suport als tres bombers andalusos de l’ONG PROEM-AID acusats per la seua labor humanitària a l’illa grega de Lesbos. L’organització a què pertanyen els acusats, PROEM-AID, fou guardonada amb el XXV Premi d’Honor Vila de Pedreguer a la Defensa de les Llibertats i la Solidaritat.

Continua llegint
26/03/2018

Ordre del dia del Ple del dijous 29 de març

Ordre del dia del Ple del dijous 29 de març

L’Ajuntament de Pedreguer realitzarà sessió plenària ordinària el dijous 29 de març a les 20:30 hores, amb el següent ordre del dia:

Continua llegint
23/03/2018

Pedreguer adquireix un nou piano per a l’Escola i Conservatori de Música

Pedreguer adquireix un nou piano per a l’Escola i Conservatori de Música

L’Escola i Conservatori Municipal de Música de Pedreguer ha adquirit recentment un nou piano vertical per valor de 4.490 €. El nou instrument, un KAWAI K-200, de disseny elegant i materials robustos, que mantenen un to uniforme, incorpora detalls com la caiguda lenta de la tapa i presenta una excel·lent pulsació i un timbre molt càlid. Amb aquesta adquisició, l’escola i conservatori posa a l’abast de l’alumnat un nou recurs per a l’aprenentatge musical.

Continua llegint
08/03/2018

Seleccionat l'avantprojecte de la 1a edició de la Beca Premi d'Estudis amb Perspectiva de Gènere

Seguint el calendari marcat per la Comissió d'Igualtat de l'Ajuntament de Pedreguer, hui, 8 de març, dia de la Dona, s'havia de fer públic l'avantprojecte seleccionat per portar endavant la Beca Investigació d'Estudis amb Perspectiva de Gènere. Aquesta n'és l'acta: "ACTA DE LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE SELECCIÓ D’AVANTPROJECTES 1ª BECA INVESTIGACIÓ ESTUDI AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE 2018

Continua llegint
04/03/2018

L’Ajuntament de Pedreguer renova per complet el seu lloc web

L’Ajuntament de Pedreguer renova per complet el seu lloc web

La nova plataforma incrementa la informació a l’abast de la ciutadania, millora l’accessibilitat i incorpora noves funcionalitats. L’Ajuntament de Pedreguer ha estrenat aquest dimarts, 6 de març, el nou lloc web municipal, completament renovat, un projecte en què s’ha treballat des de l’inici de la legislatura, de la mà de Delaweb, i que ha comptat amb la contribució del personal contractat gràcies als programes Avalem Joves i Salari Jove-ECORJV de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Continua llegint
26/02/2018

Resultat del procés de selecció del Pla d'Ocupació Local 2018

Ja és possible consultar, en el Tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica, els resultats del procés de baremació per a la selecció de les persones participants en el Pla per al Foment de l’Ocupació Local de Pedreguer 2018.

Continua llegint
19/02/2018

Orde del dia del Ple del dijous 22 de febrer

Orde del dia del Ple del dijous 22 de febrer

L’Ajuntament de Pedreguer realitzarà sessió plenària ordinària el dijous 22 de febrer a les 20:30 hores, amb el següent ordre del dia: Aprovació de l’acta anterior, de 28 de desembre. Donar compte de les Resolucions d’Alcaldia. Donar compte de la renúncia de la regidora Yolanda Miralles Costa. Modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per utilització de les instal·lacions esportives. Modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per prestació de serveis per activitats esportives. Modificació de l’ordenança reguladora de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO). Pròrroga del contracte del servei de recollida de residus. Proposta d’adhesió al Pla Edificant. Informes d’Alcaldia. Mocions, precs i preguntes.

Continua llegint
16/02/2018

Selecció de l'avantprojecte de 1a edició de la beca Premi d'Estudis amb Perspectiva de Gènere

Acabat el termini per presentar avantprojectes a la beca Premi d'Estudis amb Perspectiva de gènere, i havent rebut 4 treballs, es publica la comissió que s'encarregarà de la selecció:

Continua llegint
09/02/2018

XXII Concurs Fotogràfic Lactància Materna Marina Alta

XXII Concurs Fotogràfic Lactància Materna Marina Alta

Com cada any des del 1997, el Grup Nodrissa, amb la col·laboració i el patrocini de diversos ajuntaments i entitats de la comarca, organitza enguany el XXII Concurs Fotogràfic “Lactància Materna Marina Alta”, amb l’objectiu de contribuir a la normalització i la difusió de la imatge d’una pràctica natural i saludable com és l’alletament matern. Dels diversos premis que inclou el certamen, l’Ajuntament de Pedreguer patrocina el dedicat a la “Lactància materna en el Tercer i Quart Món”, que compta amb una dotació de 400€.

Continua llegint
02/02/2018

Pedreguer convoca el VI Pla Local d’Ocupació

L’Ajuntament de Pedreguer ha determinat engegar un nou Pla per al Foment de l’Ocupació Local per a l’exercici 2018, que servirà per a atendre la situació de les persones aturades del municipi. L’objectiu de la iniciativa és donar suport a les persones amb dificultats d’integració en el mercat de treball, per mitjà de la formació, la consecució d’experiència laboral i la millora de les oportunitats d’ocupabilitat. El Pla serà finançat íntegrament per l’Ajuntament i compta amb una consignació específica de 200.000 € en el Pressupost de 2018.

Continua llegint
01/02/2018

Segueix en directe els Plens de l'Ajuntament

Segueix en directe els Plens de l'Ajuntament

Ja és possible seguir en directe (streaming) els Plens de l'Ajuntament de Pedreguer a través d'Internet.

Per a fer-ho, només cal accedir al canal municipal de Youtube en l'horari de la sessió plenària (habitualment, el darrer dijous de cada mes a partir de les 20.30 h).

Coneix de primera mà, sense filtres, l'actualitat política municipal!

Continua llegint
15/01/2018

L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes

L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes

L’alcalde de Pedreguer i responsable de l’àrea d’Esports, Sergi Ferrús, va signar, el passat 10 de gener, la renovació del conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes Garcia, natural del municipi. L’acord estableix que l’Ajuntament de Pedreguer contribuirà novament a l’activitat de l’esportista amb una aportació econòmica durant la temporada 2018-2019, a canvi de la qual Ribes es compromet a lluir la imatge corporativa de la institució en el seu equipament de joc.

Continua llegint
12/01/2018

Pedreguer torna a congelar l’IBI per al 2018

L’executiu decideix mantenir el tipus impositiu a pesar de la baixada del valor cadastral La ciutadania de Pedreguer veurà rebaixat en un 4% el que pagarà per contribució urbana, per IBI. Això es deu a l’aplicació d’un coeficient corrector als valors cadastrals (que, sumat a l’aplicat en 2014, ha reduït en un 31% el valor cadastral de les vivendes de Pedreguer).

Continua llegint
04/01/2018

El Servef concedeix noves subvencions a l’Ajuntament de Pedreguer per a la contractació de personal

El Servef concedeix noves subvencions a l’Ajuntament de Pedreguer per a la contractació de personal

Gràcies a les ajudes dels programes EMCORP i EMCORD del Servef, el passat 18 de desembre van incorporar-se dues persones a l’Ajuntament de Pedreguer.

Continua llegint
29/12/2017

Pedreguer aprova el pressupost municipal per a 2018

Pedreguer aprova el pressupost municipal per a 2018

El benestar social, el foment de l’ocupació, la cultura i l’educació, i la participació ciutadana constitueixen un any més els principals eixos dels comptes aprovats

Continua llegint
27/12/2017

Ordre del dia del Ple del dijous 28 de desembre

Ordre del dia del Ple del dijous 28 de desembre

L’Ajuntament de Pedreguer realitzarà sessió plenària ordinària el dijous 28 de desembre a les 20:30 hores, amb el següent ordre del dia: Aprovació de l’acta anterior, de 26 d’octubre. Donar compte de les Resolucions d’Alcaldia. Pressupost municipal de l'exercici 2018. Nomenament del Jutge/essa de Pau i suplent. Declaració de BIC de l'escaldà de la pansa. Moció de la CUP sobre declaració d'incompatibilitat de regidora. Informes d'Alcaldia. Mocions, precs i preguntes.

Continua llegint
14/12/2017

Pedreguer presenta al·legacions al Pla General de Dénia

Pedreguer presenta al·legacions al Pla General de Dénia

El municipi segueix defensant que el Tren de la Costa es mantinga paral·lel a l’AP-7 Fins el 28 de desembre estarà sotmesa a informació pública la Versió preliminar del Pla General Estructural de Dénia, per tal de poder presentar al·legacions. En eixe sentit, des de l'Ajuntament de Pedreguer, inspeccionat el document, s'han fet arribar al consistori denier les seues consideracions. Entre elles es destaca que s'ha grafiat el traçat del Tren de la Costa, a la qual cosa s'indica des de Pedreguer que no consta aprovació d'eixe traçat (cosa que ja anul·laria de ple dret aquest document): de fet, des de la Subdirecció General de Planificació Ferroviària, van indicar (en juliol de 2017) que no sols ha passat més d'un any des de la publicació de l'estudi informatiu de la línia ferroviària València-Alacant (Tren de la Costa), i per tant ha cessat la suspensió d'aprovar noves classificacions i atorgar llicències urbanístiques, sinó que, en el cas de desenvolupar-se finalment, el traçat ferroviari definitiu del Tren de la Costa pot patir modificacions, perquè, com també indica la mateixa Subdirecció (en setembre d'enguany), ni tan sols està redactada la declaració d'impacte ambiental, ni enviat l'informe sobre les al·legacions presentades fa més d'un any. Per tot aixó, des de Pedreguer es demana que s'elimine el traçat del ferrocarril del tren de la Costa, tal i com està dibuixat.

Continua llegint
07/12/2017

Pedreguer engega el Servei Municipal de Transport Adaptat en col·laboració amb ADIMA

Pedreguer engega el Servei Municipal de Transport Adaptat en col·laboració amb ADIMA

L’Ajuntament de Pedreguer ha adquirit una furgoneta adaptada per a ús de l’associació ADIMA i de la ciutadania del municipi mitjançant el nou Servei Municipal de Transport Adaptat.

Continua llegint
01/12/2017

Pedreguer lliura els XXVI Premis d’Honor a Basurama, al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer, a l’associació VE-LA LUZ i a Lluís Fornés i Pérez-Costa "el Sifoner"

Pedreguer lliura els XXVI Premis d’Honor a Basurama, al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer, a l’associació VE-LA LUZ i a Lluís Fornés i Pérez-Costa

El passat dissabte 25 de novembre, tingué lloc el lliurament de la XXVI edició dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer. Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, va obrir i tancar l’acte, al·ludint al gran treball i a la valuosa aportació a la societat de les persones i entitats premiades, així com al gran treball que duu a terme cada any el Jurat, independent, dels Premis. Sergi Ferrús hi insistí en la necessitat d’eradicar la xacra de la violència de gènere, que tant de dolor ens causa cada dia.

Continua llegint

Política de privacitat: En compliment d'allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal l'informem que les seues dades personals, recollides a través del formulari, es guardaran en un fitxer propietat de l'Ajuntament de Pedreguer i únicament serviran per a fer-li arribar l'actualitat municipal.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 4 =

Ús de cookies de pedreguer.es

El lloc web de l'Ajuntament de Pedreguer fa ús de cookies pròpies i de tercers per a millorar-ne els serveis i l'experiència d'ús de l'usuari. Si continueu la navegació, entenem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR