L’Ajuntament de Pedreguer renova el seu suport a la pilota valenciana

20/01/2022

L’Ajuntament segueix mantenint unes estretes relacions amb l’empresa Trinqueter S.L. per tal que la pilota i el trinquet de Pedreguer mantinguen una situació de preeminència en el territori valencià. Aquesta relació ha quedat segellada mitjançant la renovació del conveni de col·laboració entre les dues parts, amb l’objectiu de seguir impulsant l’esport de la pilota valenciana.L’empresa Trinqueter és l’encarregada de gestionar, des de la promoció i dinamització del trinquet municipal, la pilota valenciana.
Trinqueter ( Gestió Valenciana de Trinquets) és una empresa de gestió en el món de la pilota valenciana, essent un referent en la gestió de trinquets a nivell autonòmic, amb una contrastada experiència en l’organització de campionats i partides de pilota valenciana. Aquesta empresa ve organitzant de manera regular les partides que al llarg de la temporada es desenvolupen durant tots els dissabtes.
L’acord ha segut signat a l’Ajuntament de Pedreguer per l’alcalde, Sergi Ferrús, i el gerent de Trinqueter S.L., Daniel Ribera, en presència del regidor d’Esports, Jose Vte Cabrera i el tècnic d’esports , Miquel A. Noguera.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 2 =