L’Ajuntament de Pedreguer renova el conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes

22/12/2021

L’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, en un acte en què també va participar el Regidor d'Esport, Pepe Cabrera, va signar este dilluns 20 de desembre, la renovació del conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes Garcia, natural del municipi. L’acord estableix que l’Ajuntament de Pedreguer contribuirà novament a l’activitat de l’esportista amb una aportació econòmica durant la temporada 2022/23, a canvi de la qual Ribes es compromet a lluir la imatge corporativa de la institució en el seu equipament de joc.

Tal com ha assenyalat Ferrús, amb aquesta iniciativa es pretén seguir ”contribuint al foment de la pilota valenciana, esport nacional valencià, en el seu vessant professional” i, per extensió, “a seguir amb el suport als esportistes del municipi, per tal que puguen aconseguir el desenvolupament dels seus objectius i que aquest fet repercutisca positivament sobre el conjunt del nostre poble”. Així doncs, Ferrús ha volgut remarcar la importància del fet que les institucions encoratgen la pràctica de l’esport i particularment de la pilota, “un esport", ha manifestat Cabrera, "genuïnament valencià, per a la continuïtat del qual és vital garantir-ne no només un correcte circuit formatiu sinó també un itinerari viable de professionalització”.

Pere Ribes Garcia (Pedreguer, 1985) va fer el seu debut com a professional en el món de la pilota valenciana l’any 2005. Des d’aleshores, s’ha destacat com a mitger en la modalitat d’escala i corda, en la qual ha aconseguit diversos trofeus, com ara el Superdeporte (2011), l’Hermanos Viel (2012), el XXV Circuit Professional d’Escala i Corda (2016), el Trofeu President de la Diputació d’Alacant (2017 i 2018) i el de la Diputació de Castelló (2017), el Trofeu Mestres-Gran Premi Sabadell 2017, semifinalista en l’Individual Bankia (2018) o el Trofeu Mixt Savipecho de 2018. Enguany ha assolit el subcampionat de, possiblement, els 3 trofeus més importants de la temporada, Lliga, Copa i Mestres, així com el subcampionat dels trofeus Masymas i Ciutat de Sueca.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 3 =