L’Ajuntament de Pedreguer fa millores a la Pista Espai Cultural i l'estany del cementeri

07/05/2024

L'Ajuntament de Pedreguer està compromès amb el manteniment i la millora dels espais públics del municipi. Com a part d'aquest compromís, s'ha dut a terme una tasca de neteja exhaustiva a l'estany del cementeri municipal i la climatització de les 2 plantes superiors de La Pista-Espai Cultural.

Per una part, l'estany del cementeri és un lloc de repòs i reflexió per al veïnat de Pedreguer i, per tant, és necessari que es mantinga en bones condicions. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament ha coordinat una operació de neteja completa, que ha inclòs la retirada de residus i la neteja de les superfícies.

Els treballs de neteja, realitzats amb la màxima cura i atenció, han permès restaurar la netedat i la bellesa d'aquest espai tan important per a la comunitat.

El regidor de serveis municipals de l'Ajuntament de Pedreguer, Jose Vicente Cabrera, ha manifestat que "aquesta iniciativa respon a la voluntat de l'Ajuntament de proporcionar un entorn agradable i acollidor per a totes les persones de Pedreguer".

D'altra banda, l'Ajuntament de Pedreguer, després d’haver tramitat la modificació de crèdit el 2023, ha finalitzat el projecte de climatització de les dues plantes superiors de La Pista Espai Cultural. Aquesta iniciativa, que ha estat en marxa durant els últims mesos, té com a objectiu principal millorar les condicions de les instal·lacions per a garantir el confort de les persones usuàries.

Amb aquesta actuació, la Formació Persones Adultes (FPA) i altres associacions culturals que utilitzen les instal·lacions de La Pista Espai Cultural podran disfrutar d'un ambient òptim tant a l'estiu com a l'hivern. La climatització de les dues plantes superiors (aules i despatxos) i la consergeria contribuirà a crear un entorn més adequat per al desenvolupament de les activitats educatives, culturals i recreatives que es duen a terme en aquest espai.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Pedreguer, Noèlia Garcia López, ha manifestat que “volem expressar el nostre compromís amb la promoció de la cultura i l'educació en el nostre municipi. La millora de les instal·lacions de La Pista Espai Cultural reafirma la nostra voluntat de proporcionar recursos de qualitat per al goig i l'enriquiment de tot el veïnat de Pedreguer i dels voltants que utilitza aquestos espais de La Pista.”

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 3 =