La Segona Fase de les ajudes Parèntesi a Pedreguer ha rebut 35 sol·licituds

04/06/2021

La Junta de Govern de Pedreguer ha aprovat este dijous el llistat que entrarà en la segona tanda de les ajudes Parèntesi Pedreguer del Pla Resistir, una vegada tancat el període de sol·licitud. Dirigides a microempreses i autònoms (màxim 10 treballadors/es) de diferents sectors, no inclosos en la primera fase: festes i cerimònies (indumentària, confecció, roba, venda rellotges i joieria, perruqueria, tractament de bellesa, floristeria, …). I activitats vinculades als sectors del comerç i serveis contemplades en l’annex de la convocatòria actual (moda, calçat, complements, venda periòdics, activitats fotografia, transport taxi …).

«Amb la certesa dels deures fets per tothom; l’administració que ha complit els terminis, amb la dedicació tant del departament econòmic municipal com de l’oficina local del CREAMA, i la ciutadania que ha respost a les expectatives en una proporció important», ha assegurat la Regidora de Comerç, Noèlia Miralles.

També l’Alcalde, Sergi Ferrús, ha felicitat i agraït l’esforç del personal tècnic, perquè s’han aconseguit els objectius de rapidesa en la tramitació i accessibilitat. Així, s’hi han presentat 35 sol•licituds, pràcticament dins les expectatives. 25 podrien estar enllestides en els pròxims dies. 4 han sigut rebutjades per diferents motius; la majoria per tractar-se d’activitats no subvencionables, no incloses en la relació de sectors de les bases.

«Tot i la gran demanda, podríem tindre un excedent, respecte als 85.607,00 euros pressupostats, d’uns 32.400 €. Així que decidirem ràpidament el seu ús. El més lògic és que es destinen als sectors més afectats».

Entre les diverses edicions de les ajudes Parèntesi Pedreguer s’han repartit 172.000,00 euros i s’hauran beneficiat una vuitantena d’autònoms i xicotetes empreses de la vila.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 1 =