IX Cursa de Muntanya i Mitja Marató Ocaive Pedreguer

14/02/2022

El passat diumenge 13 de febrer es va disputar la IX Cursa de Muntanya i Mitja Marató Ocaive Pedreguer, tenint com escenari la Muntanya Gran de Pedreguer i el sender PRV-53. La matinal esportiva va estar organitzada per les entitats esportives locals, Club d’Atletisme Cametes i Centre Excursionista de Pedreguer, amb el suport i patrocini de l’Ajuntament de Pedreguer i altres empreses locals i comarcals.
Les proves de la matinal han segut la cursa speedtrail de 11 km, la mitja marató i la marxa per a caminants. La participació ha estat la següent: 90 caminants, 135 en la cursa i 170 en la mitja marató. A les 09.00 h del matí tingué lloc la primera de les proves, la mitja marató i a continuació la resta, totes elles trepitjant les diferents sendes i paratges de la nostra muntanya.
Els guanyadors de la mitja marató van ser el corredor del Club Entrena Benissa, Llorenç Monserrat, en la categoria veterà, amb un temps de 2h 29’. En la modalitat femenina va guanyar Ana Berglind, del Dénia Corre, en la categoria veterana, amb un temps de 2h 39’.
L’esdeveniment esportiu va transcórrer amb una bona climatologia i sense cap incidència. L’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, i el Regidor d’Esports Pepe Cabrera, junt a representants del Club Cametes i del CEP es van encarregar de lliurar els trofeus de les diferents proves i categories.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 3 =