Festes de juliol post-COVID. Comunicat de la Regidoria de Festes, la Comissió de Festes i les quintades 2021 i 2022

16/04/2021

La Regidoria de festes, la Comissió de festes, la Quintada 2021 i la Quintada 2022, volem informar a la població que, tot i que enguany Pedreguer celebrarà les seues Festes de Juliol, no hi haurà quintada protagonista d’aquestes.

Després de les converses dutes a terme entre les parts esmentades, s’ha arribat al consens i el 2021 quedarà desert de quintada; compartint-se les festes del 2022 entre ambdues quintades implicades.Aquest canvi no suposa una nova modificació a l’edat per tal de ser quintes i quintos, que continuarà mantenint-se en els 19 anys; a més permetrà que aquestes dues quintades, previsiblement, puguen gaudir d’unes festes amb més normalitat de les que pogueren donar-se enguany.

La Comissió de Festes 2021, per votació interna, ha decidit que serà l’encarregada d’organitzar les festes del 2022, passant d’aquesta manera l’organització de les festes del 2021 a la Regidoria de Festes, que té previst reunir-se amb les diferents associacions i entitats culturals del poble per fer-les partícips de l’organització de les mateixes.

Tot i que la intenció és donar ambient festiu i alegre al poble durant la setmana de Festes, s’ha de tenir clar que serà impossible realitzar unes festes com les coneixíem fins al 2019. Les festes del 2021 seran, doncs, unes festes on predominaran els actes culturals i les activitats per a xiquetes, xiquets i gent gran, respectant sempre el control d’aforament, mesures de seguretat i restriccions establertes.

Des de les Quintades, Comissió i Regidoria de Festes, volem fer una crida per tal que entre tota la població fem una participació activa i responsable d’aquestes festes, mentre esperem que la situació millore i puguem celebrar i gaudir de les nostres festes al cent per cent el 2022.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 5 =