Gimnàstica Rítmica

  • Pavelló d’Esports Pedreguer  [ veure en google maps ]
  • Dimarts i dijous de 16.00h a 19.00h
  • 150 €
Preu
150 €
Places disponibles: 18

L'escola de gimnàstica rítmica pretén fomentar aquesta disciplina esportiva i educar a tots i totes les gimnastes. La pràctica d’aquest esport comporta una disciplina, un sentiment de grup i un afany de superació personal que podran transmetre en molts aspectes de la seva vida. L’objectiu principal és que l’alumne s'ho passi bé tot desenvolupant la coordinació, el moviment i l'expressió corporal.

L'objectiu principal és fomentar aquesta disciplina esportiva, i a través de l'esport, educar a tots i totes les gimnastes ja que, la pràctica de l'esport comporta una disciplina, un sentiment de grup i un afany de superació personal que podran transmetre en molts aspectes de la seva vida. Es pretén principalment que l’alumne s'ho passi bé tot desenvolupant la coordinació, el moviment i l'expressió corporal, el sentit de l'oïda i de l'espai.

L'equip de competició el formen els i les gimnastesmés avançats i avançades; representen a la población de Pedreguer als campionats de nivell comarcal. El treball que desenvolupen és l'específic de l'organigrama de competició del curs impulsat per la Lliga Comarcal de Gimnàstica Rítmica.

Continguts:

  • Introducció dels aparells (pilota, corda, cèrcol, cinta i masses).
  • Desenvolupar la col·locació corporal mitjançant la dansa - Iniciar les nenes en el treball de la flexibilitat i els estiraments.
  • Potenciar els aspectes psicològics, com ara la concentració, la memòria i l'atenció.
  • Conèixer el ritme de les músiques en relació als seus balls.

En definitiva, l’objectiu de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica és apropar l’alumnat al coneixement i la pràctica d’aquest esport (en les seues diverses modalitats) i fer que tothom el gaudisca al mateix temps que adquireix les nocions bàsiques.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 1 =