El professorat coordinador del projecte Erasmus+ “Read, Imagine, Create” de l’institut visita Pedreguer

16/11/2018

Durant la setmana del 11 al 16 de novembre es troba a Pedreguer professorat dels centres Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazija, de Lituània; I.C. Carini Calderone–Torretta, d’Itàlia; Public School No. 2 in Krasnik, de Polònia; Geniko Lykeio Neas Ionias Magnisias, de Grècia, i Școala Gimnazială “Lucian Blaga” Fărcașa, de Romania. Tots ells participen, juntament amb l’IES Pedreguer, en el projecte d’intercanvi educatiu Erasmus+ 229 “Read, Imagine, Create”, amb referència 2018-1-LT01-KA229-047037, coordinat pel centre lituà i que es durà a terme durant el curs 2018-2019.

Aquest projecte pretén afavorir la millora en la competència lingüística i de la tecnologia digital entre l’alumnat i el professorat dels centres educatius participants. Cal destacar que les mobilitats afectaran a més de 120 alumnes d’entre 12 i 15 anys i 60 professors dels centres indicats. D’aquesta manera Pedreguer, i en concret l’IES Pedreguer, propiciarà les relacions amb la resta de països europeus, en un intent de fomentar la col·laboració entre les persones de diferents cultures, llengües, etc., per tal que els joves participants contribuïsquen a bastir una societat plural, respectuosa amb l’altre i allunyada de la xenofòbia.

Atesa la gran responsabilitat que suposa dur endavant el projecte, aquesta setmana se n’ha reunit a Pedreguer el professorat coordinador per tal d’acabar de perfilar-ne els aspectes organitzatius, les dates, la difusió i altres aspectes relacionats amb el desenvolupament de la iniciativa. El projecte ha rebut una molt bona valoració, amb 90,5 dels 100 punts possibles, cosa que posa de manifest la seua qualitat.

El dimarts 13 de novembre el professorat vingut a Pedreguer ha sigut rebut per l’alcalde, que els ha donat la benvinguda, i amb qui han presentat el projecte als mitjans de comunicació.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 2 =