El pilot de motos Víctor Ortega signa un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pedreguer

25/01/2022

L’Ajuntament de Pedreguer segueix donant suport a esportistes del municipi, amb la finalitat que puguen aconseguir el desenvolupament dels seus objectius i, alhora, que aquests repercutesquen en l'enriquiment de la població, al mateix temps que s'exerceix una funció de promoció del poble de Pedreguer.La participació estel·lar del pedreguero Víctor Ortega Pérez serà en la famosa prova motociclista de l’Illa de Man (Regne Unit), en la qual participarà amb una Kawasaki Zx6r 2013 preparada per KS Performance.
Aquesta prova es celebra en el famós circuit format per carreteres que envolten l'illa i que compta amb 60 km de llargària, tardant aproximadament uns 20 minuts en realitzar una volta completa. L'esdeveniment dura dues setmanes, la primera dedicada a entrenaments i la segona setmana per a les carreres de les diverses categories.
A més a més, el pilot participarà en diferents proves, com ara, la Copa d’ España clàssiques, categoria SSP Classic, amb una Honda CBR 600 de 1989, i en el Campionat Català de Resistència clàssiques, amb una Suzuki GSXR750 de 1989.
Víctor Ortega també ha estat de Monitor de circuit, instruint pilots de tots els nivells, amb la empresa JoeRacer per circuits de tota Espanya (Jarama, Albacete, Cartagena, Almería, Jerez…).
Aquest dilluns, 24 de gener, es va signar a l'Ajuntament de Pedreguer el conveni de patrocini del consistori amb el pilot, entre aquest i l'Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús; també van assistir a l'acte la Regidora de Turisme, Noèlia Miralles, i el d'Esports, Pepe Cabrera.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 3 =