Rutes virtuals

En aquesta secció podràs trobar diferents turs virtuals en llocs destacats de la nostra localitat.

Paisatges prominents

La ruta virtual “Paisatges prominents” es va presentar el 25 de novembre de 2020 en les XIX Jornades d’Ecoturisme de Pedreguer. Degut a la situació de pandèmia l’organització de les jornades va tenir la idea de realitzar una ruta virtual pels diferents miradors del poble i permetre així una visita des de l’ordinador de casa, el mòbil o la tauleta tàctil.

La ruta consta de sis punts elevats, prominents, des d’on es poden gaudir de precioses vistes de tot el terme de Pedreguer. Els llocs triats són el mirador de Mirabarques, el del Pla de l’Era, la Creueta de la Llagosta, la Solana, els Molinets i el Micalet de la Sella. Des d’aquests indrets es poden veure paisatges a 360º, vistes elevades de dron o jugar amb les condicions de nit o de dia. També és possible desplaçar-se d’un mirador a l’altre i s’adjunta informació sobre el paratge o l’accés físic.

L’organització de les jornades està formada pel Centre Excursionista Pedreguer (CEP), la Cooperativa Agrícola Sant Blai, CREAMA Pedreguer, l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA) i les regidories de Medi Ambient i Turisme de l’Ajuntament de Pedreguer. La ruta ha estat finançada per aquestes dues regidories. Els autors de la ruta són D. Alapont, gerent de l’empresa VirtualPort360, i P. Costa, tècnic en patrimoni historicoartístic.

Enllaç a la ruta virtualRegistra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 1 =