Ballarines formades a Pedreguer visiten l'Ajuntament

08/04/2024

Fa pocs dies un grup de ballarines formades a Nanny Alves Escola de Dansa de Pedreguer van tornar del concurs EDIMISHA 2024 en el Teatre Astoria de Xiva, a València, portant moltes medalles i premis. La ballarina pedreguera Emma Gansen va ser mereixedora de medalla d'or en sol ballet categoría baby. La també pedreguera Àurea Gayà i Joana Mañana de Sanet van competir per primera vegada en la categoria infantil, i van portar a casa tres medalles de bronze per a Àurea i dos de bronze per a Joana. Les coreografies en grup ballades per Àurea, Emma i Joana al costat de les seues companyes, les pedregueres Bet Oliver, Dalia Costa, Gisela Vives d'Ondara i Ona Cabrera de Xaló, van ser mereixedores de diversos trofeus de plata i bronze.

Enguany diverses estudiants van començar una nova etapa d'aprenentatge, perquè pujaran de categoria, la qual cosa augmenta l'exigència del nivell tècnic i artístic. El ballet requereix, a més de talent i amor, compromís, resiliència i comprensió de cada etapa educativa. "És un procés d'aprenentatge integral, artístic, físic, tècnic i humà. Estic molt orgullosa de l'equip tan unit i agraït”, ha comentat la mestra, Nanny Alves.

El dia 4 d'abril del 2024 quedarà marcat per sempre en el cor de totes les ballarines, incloent-hi María Artigues i Ariadna LLobell, mereixedores de medalles de plata i trofeus en les categories júnior i sènior en anteriors edicions del concurs. Totes les ballarines van fer un passeig pel poble amb les seues medalles i trofeus per agrair el seu suport a les institucions, comerços i empreses del poble que han col·laborat amb elles.

Primer van ser rebudes a l'ajuntament de Pedreguer per l'Alcalde Sergi Ferrús, acompanyat del regidor d'Esports Pepe Cabrera i la regidora de Cultura Noelia García. Les ballarines van tindre l'oportunitat de contar com es van sentir, i també d'agrair a l'ajuntament el suport fonamental per a la seua formació, sobretot l'oportunitat d’haver promocionat els seus espectacles fins ara. Ferrús va expressar la seua alegria de veure que les xiquetes formades a Pedreguer estan aconseguint eixos assoliments, i tenint vivències que enforteixen la seua formació integral.

També van visitar l'empresa ROLSER, la clínica Fisiopedreguer i el taller DG MOTORS, empreses i comerços pedreguers que sempre han estat al costat d'aquesta escola. La mestra va reiterar a tots ells, i al supermercat MAYMAS, el seu compromís amb la cerca de l'excel·lència artística i humana en l'educació de la dansa, de tots els xiquets i adults estudiants de ballet a Pedreguer. Van ser dies de moltes emocions, d'avanç profund en les seues carreres, collint assoliments, fruit del treball realitzat. Ara és el moment d'agrair a tots i sobretot a les famílies de totes les estudiants, perquè "junts formem un gran equip, unit per a portar bellesa i art als escenaris que ens reben".

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 5 =