Ajuntament i Conselleria supervisen les instal·lacions oferides pel consistori per la vacunació massiva

08/04/2021

Durant estos dies, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està visitant aquells municipis de la comarca de la Marina Alta on va anunciar que ubicarien els punts per a portar a terme la vacunació massiva de la població (https://lamarinaplaza.com/ca/2021/03/02/la-marina-alta-tindra-finalment-10-punts-de-vacunacio-massiva/) , per a supervisar els locals que estan oferint els diferents consistoris i per a coordinar el procés de vacunació.

És el cas de Pedreguer, on este dijous la Regidora de Sanitat, Alexandra Carrió, i el Regidor de Cultura, Ferran Lloret, han rebut al comissionat Juan Puig i a les coordinadores d'Infermeria.

En la reunió, els responsables sanitaris han visitat les dues instal·lacions que l'Ajuntament ha posat a la disposició de la Conselleria: la Casa de Cultura i el Rockòdrom; segons les instruccions de les autoritats sanitàries, els espais de vacunació han d'estar situats el més proper possible als nuclis de població i han de ser accessibles mitjançant vehicles particulars i transport públic, així com reunir les condicions adequades per establir els circuits d'entrada i eixida. En eixe sentit, s'ha volgut oferir la Casa de Cultura per la seua situació cèntrica i de fàcil accés a peu, i el Rockòdrom per la seua gran accessibilitat amb vehicles particulars. Amb tota seguretat, s'optarà per la segona opció.

En els punts de vacunació s'establiran àrees diferenciades habilitant un circuit unidireccional per tal de mantindre la distància de seguretat i establir les mesures preventives des que arriba el pacient fins que passa a la sala postvacunació on ha de quedar-se com a poc 15 minuts per si hi haguera alguna reacció adversa.

Marina Salud encara no ha determinat les dates exactes de l'inici, però la previsió és que al llarg de les properes setmanes puguem començar a vore les primeres cues de pacients. Per això, des de l'Ajuntament de Pedreguer es vol recordar la importància d'actualitzar les dades personals en les administracions, especialment el número de telèfon mòbil a les seues dades del  SIP perquè se'ls puga citar a la vacunació en els propers mesos.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 5 =