Ajuda per al poble ucraïnés

22/03/2022

La Vila de Pedreguer és, com ha tingut oportunitat de demostrar en altres crisis humanitàries, una terra d'acollida i d’ajuda. També ara, amb motiu de la invasió i la guerra a Ucraïna, Pedreguer ha tornat a manifestar i materialitzar la seua solidaritat amb el poble ucraïnès.

Des del dilluns 14 de març fins al dijous 17 el veïnat de Pedreguer va poder dipositar el material que va voler donar per al poble ucraïnès a la Casa de Cultura. Entre el material que es va enviar destaquen:
- Material Sanitari: primers auxilis, medicaments (no caducats i per encetar) antiinflamatoris, per a l'estòmac, pomades per a cremades, farmacioles...
- Material tèxtil: mantes, roba interior, roba tèrmica
- Material de refugi: ‘esterilles’, tendes de campanya, llanternes, piles, càmping gas, ràdios...
- Material higiènic: tampons, compreses, copa menstrual, bragues menstruals, raspall, dentífric, sabó, bolquers...
- Aliments de llarga durada: menjar enllaunat, fruits secs, barretes energètiques, cafè, llet, llet en pols, aigua potable, pinso per animals...
Així mateix, l’Ajuntament de Pedreguer va encarregar un lot de productes higiènics i sanitaris, per valor de 500€, a la farmàcia La Creueta i la farmàcia Infantes.

En total hi va haver vora mig centenar de donacions i es van poden empaquetar més de 100 caixes amb tot el material.

L’Ajuntament de Pedreguer vol agrair a tot el veïnat la seua col·laboració, al voluntariat de protecció civil per tot el treball logístic, a l’empresa ROLSER per la seua indispensable col·laboració del trasllat de material als centres de recepció i a les farmàcies La Creueta i Infantes per reduir els seus beneficis per tal de poder enviar més material cap a Ucraïna.

A més, recordem que totes aquelles persones que vulguen col·laborar en l’acolliment de persones ho poden fer a través d'aquest formulari.

Finalment, l’ajuda econòmica també és fonamental i necessària. Per això, totes les persones que hi vulguen col·laborar amb donacions ho poden fer a través d’aquest enllaç que ha habilitat la Coordinadora Valenciana d’ONGDs junt amb la Vicepresidència de la Generalitat Valenciana.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 4 =