Notícies

Pedreguer organitza una recollida de material d’ajuda a les persones refugiades

14 abril 2016

CARTELL AssembleaLa Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Pedreguer ha organitzat una recollida de material d’ajuda a les persones refugiades, en col·laboració amb la plataforma En Red SOS Refugiados (l’Eliana). Amb aquesta finalitat, s’ha habilitat un termini (entre els dies 18 i 20 d’abril), durant el qual tothom que ho desitge podrà entregar a la Casa de la Cultura efectes bàsics, com ara aliments no peribles, productes d’higiene i sanitaris, material escolar, etc. (clica al cartell per veure’n els detalls), que seran traslladats fins a l’Eliana i posteriorment fins als campaments de refugiats situats als Balcans. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha fet una crida a la implicació ciutadana, per tal de col·laborar en l’organització i el transport de l’ajuda fins a la localitat del Camp de Túria.

La iniciativa arriba després que al setembre Pedreguer es declaràs “poble refugi” i davant la inacció del Govern de l’Estat, que malgrat ostentar la competència en la matèria no ha volgut avançat en el socors a les persones refugiades, a pesar de les peticions insistents d’institucions com la Generalitat Valenciana, altres governs autonòmics i nombrosos ajuntaments, entre ells el de Pedreguer.

C/ Ajuntament, 7. Horari d'Atenció: De dilluns a Divendres de 08:00 a 14:00h. Tel: 965 760 669 - 965 760 712. Fax 965 761 949
Web creada per ESTUDI PUBLICITARI