XXI Concurs de Fotografia d’Ecoturisme

19/10/2023

Les fotografies hauran de fer-se durant l’excursió del diumenge 12 de novembre, pel recorregut de la ruta per Pedreguer anomenada “Els noms dels carrers”.

Pots trobar tota la informació de les Jornades d'Ecoturisme en aquesta notícia

BASES DEL CONCURS:

Les fotografies s’enviaran a través de la web de l’Ajuntament de Pedreguer, al formulari habilitat per això. S’ompliran totes les dades i s’adjuntaran totes les fotografies que es vulguen presentar. En cas de ser menor d’edat s’haurà d’adjuntar també l’autorització de pare, mare o tutor legal. Es pot descarregar un model d’autorització ací.

Cada autor podrà participar amb tres fotografies, a color o en blanc i negre.

Les fotografies entraran a concurs únicament com arxius digitals en format JPG, amb màxima qualitat i a 300ppp de resolució, amb una mesura màxima de 20MB, sense afegits de marcs, vores, peus de foto, ni cap mena de marca o signatura que puga identificar l’autor. Les fotografies s’hauran d’enumerar, s’afegirà un pseudònim i s’indicarà si és horitzontal (H) o vertical (V), de tal manera que cada fotografia s’anomeria així:  pseudònim_foto1_V.jpg.

Es permeten ajusts bàsics en les imatges, sempre que no s’altere la fotografia original.

El termini per a presentar les fotografies finalitza el 14 de novembre a les 12.00h a.m. L’enviament d’arxius està habilitat per a seleccionar-los des de l’ordinador i si la inscripció s’ha realitzat correctament rebrà avís de comprovació amb les dades de la seua inscripció al correu electrònic que haja facilitat. Les fotografies que arriben a una data posterior no entraran a concurs.

Els participants atorgaran a l’Ajuntament de Pedreguer una llicència no exclusiva per tal de poder utilitzar les fotografies per promocionar el municipi i/o les Jornades d’Ecoturisme, sense fins lucratius i esmentant sempre a la persona autora.

El Jurat estarà format per membres de les entitats organitzadores i de l’AFAP.

PREMIS:

  • 1r premi: 200 €
  • 2n premi: 125 €
  • 3r premi: 75 €

Lliurament dels premis: el dimecres 22 de novembre a la Casa Municipal de Cultura, després de la conferència.

ENLLAÇ AL FORMULARI DE PRESENTACIÓ

(Disponible del 12 de novembre fins al 14 de novembre a les 12.00h)

ORGANITZA:
CENTRE EXCURSIONISTA PEDREGUER - COOPERATIVA AGRICOLA SANT BLAI – INSTITUT D’ESTUDIS COMARCALS DE LA MARINA ALTA - CREAMA PEDREGUER - REGIDORIA MEDI AMBIENT – REGIDORIA TURISME


PATROCINA:
AJUNTAMENT DE PEDREGUER


COL·LABORA:
FUNDEM – UNIVERSITAT D’ALACANT - ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA I AUDIOVISUAL DE PEDREGUER – PACTE’MA – FUNDACIÓ CIRNE

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 4 =