Un nodrit grup d'artistes de les illes i valencians porten a Pedreguer dues interessants exposicions

08/02/2022

El dissabte passat, 5 de febrer, un nodrit grup d'artistes, convidats per la Fundació Baleària, es van desplaçar a Pedreguer per inaugurar dues exposicions on hi participaven artistes de les Illes Balears, però també de la península, entre ells l'autor local Ramon Pérez Carrió.

La primera es tracta de Canyissos, i està exposada al segon pis de la Casa de Cultura de Pedreguer, on els artistes, acompanyats pel comissari Antoni Torres, van ser rebuts per l'Alcalde de la localitat, Sergi Ferrús Peris i la gerent de la Fundació Baleària, Sandra Pilato, i junts van visitar l'exposició que ret homenatge a la tradicional manera de conservar els albercocs de Porreres. El nexe d'unió d'aquesta exposició no és un tema, és la base de totes les obres, el canyís. Aquesta meravellosa fusta, gastada per les inclemències dels anys i del temps, que ara com tocada per una làmpada màgica cobra nova vida omplint els espais de color.

L'altra exposició, que es pot trobar a la planta baixa de la mateixa Casa de Cultura, porta per nom El nostre camp, i reuneix l'obra de 33 artistes mediterranis que rendeixen homenatge als productes que ens dóna el camp. Amb la finalitat de conscienciar sobre els beneficis d'incloure les fruites i les verdures com a part d'una alimentació i estil de vida saludable, l'any 2021 ha sigut declarat per l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i Alimentació (FAO) com l'any internacional de les Fruites i les Verdures.

Les exposicions es poden visitar fins el 27 de febrer.

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 4 =