“Tota pedra fa marge” és el nom del taller que li dona continuïtat a la II Trobada d’artistes i creadores feministes de la Marina Alta

01/12/2022

Els dies 16 i 17 de desembre tindrà lloc un taller de construcció del relat des de les pràctiques artístiques, dirigit a les artistes i creadores feministes de la comarca.

30 de novembre de 2022, Pedreguer. El passat 17 de setembre, més de 50 dones participaven de la Segona Trobada d’Artistes i Creadores Feministes de la Marina Alta al municipi de Pedreguer.

D’aquell encontre van sorgir inquietuds i necessitats compartides per les artistes assistents, motiu pel qual l’Ajuntament de Pedreguer, la MASSMA i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives han organitzat un taller formatiu que donarà continuïtat al projecte iniciat el passat 2021.

El taller “Tota pedra fa marge” es planteja amb els següents objectius:

  • Treballar de manera proactiva en el seu desenvolupament personal i professional

  • Generar espais de trobada entre artistes amb dificultats similars

  • Expressar els seus interessos comuns de manera eficaç

  • Impulsar el teixit associatiu a través d'accions concretes

Aquesta formació serà duta a terme per Clara Albacete i Neus Lozano-Sanfèlix, de Tectònica Cultural, i es concep com un lloc de trobada entre artistes de diferents disciplines amb un objectiu comú: desenvolupar-se professionalment.

L’horari del taller serà la vesprada del divendres 16, de 16.30 h a 19.30 h i dissabte 17 de 10.00 h a 13.00 h, a l’IES de Pedreguer.

El curs és gratuït i les places limitades, i per això caldrà sol·licitar la plaça mitjançant el següent formulari, que seran acceptades per ordre d’inscripció.

https://forms.gle/pm6UvMDgNj4qyqzt8

Es pot consultar tota aquesta informació al web https://donesculturamarinaalta.wordpress.com/

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


4 + 5 =