Subvencions concedides a Pedreguer per la Generalitat Valenciana

30/12/2021

La Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament de Pedreguer, les següents subvencions:

  • Dins de la convocatòria d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania: 3.207,57 € per a Agències per al Foment de la Innovació Comercial: Promoció-Eines telemàtiques-formació AFIC.
  • Dins de la convocatòria d’ajudes per al foment del valencià: 1.260,00 € per a realitzar l’activitat de conta-contes.
  • Dins de la convocatòria d’ajudes als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a despeses de funcionament dels jutjats de Pau: 1.050,00 €
  • Dins de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’activitats extraescolars, complementàries, culturals i esportives dirigides a la població escolar entre 3 i 18 anys: 11.465,48 € per a la realització d’activitats extraescolars als col·legis i a l’IES durant el curs escolar.

DEL SERVEI VALENCIÀ D’OCUPACIÓ (LABORA):

 

  • Dins del programa EMPUJU s’ha concedit una subvenció per import de 38.358,84 € destinada a la contractació temporal per un any, a jornada completa de 2 persones joves desocupades en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, 1 lloc de tècnic administratiu i 1 d’auxiliar administratiu.
  • Dins del programa ECOVID s’ha concedit una subvenció per import de 15.192,00 € destinada a la contractació temporal a jornada complet d’1 persones desocupada d’ almenys 30 anys d’edat, 1 lloc de peó de pintor per al manteniment dels edificis i instal·lacions municipals.
Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 3 =