Seleccionat l'avantprojecte de la 2a edició de la Beca Premi d'Estudis amb Perspectiva de Gènere

08/03/2020

Seguint el calendari marcat per la Comissió d'Igualtat de l'Ajuntament de Pedreguer, hui, 8 de març, dia de la Dona, s'havia de fer públic l'avantprojecte seleccionat per portar endavant la 2a Beca Investigació d'Estudis amb Perspectiva de Gènere.

Aquesta n'és l'acta:

"ACTA DE LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE SELECCIÓ D’AVANTPROJECTES 2ª BECA INVESTIGACIÓ ESTUDI AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE 2020

A l’Ajuntament de Pedreguer, el 21 de febrer de dos mil vint.
Degudament convocades i notificades en forma d’ordre del dia comprensiu dels assumptes a tractar, es reuniren, sota la presidència del Regidor d’Igualtat, les persones expressades al marge, que integren la Comissió, per a realitzar la selecció de l’avantprojecte de la 2ª Beca Investigació amb perspectiva de gènere de l’Ajuntament de Pedreguer.
A les divuit hores i mitja, la Presidència declarà oberta la sessió.

A continuació s’obre un debat sobre els 2 avantprojectes presentats:

“La dona i l’esport a Pedreguer”, de Francesc Ballester i Mas
“Bruixes, beates i dones amb gràcia. Una aproximació etnogràfica envers els discursos i les pràctiques de les dones que curen, en el municipi de Pedreguer, comarca de la Marina Alta”, d’Irene Martín de Vidales i Ortiz

I, després de llarga deliberació, per la qualitat mostrada pels treballs presentats, la comissió, per unanimitat, decideix seleccionar, per la inclusió que fa de la perspectiva de gènere, pel seu rigor metodològic i científic i per la proposta bibliogràfica inclosa en l’avantprojecte, el títol de la investigació que porta per nom:

“Bruixes, beates i dones amb gràcia. Una aproximació etnogràfica envers els discursos i les pràctiques de les dones que curen, en el municipi de Pedreguer, comarca de la Marina Alta”, d’Irene Martín de Vidales i Ortiz.

I, sense més assumptes a tractar, s’alça la sessió en el lloc i data esmentats, essent les 19,45 hores."

La nostra enhorabona a l'autora seleccionada i les felicitacions a l'autor de l'altre treball presentat, per la seua qualitat.

La propera fita serà el 7 de novembre de 2020, en què l'autora haurà de presentar el projecte final.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 2 =