Pedreguer, present a la IV Assemblea de la Xarxa d'Entitats Locals 2030

06/07/2024

L'Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús Peris, ha participat a la trobada d'entitats que conformen la Xarxa de Municipis per l'Agenda 2030, celebrada entre el 3 i el 5 de juliol a la Diputació de Màlaga i a la qual ha assistit el ministre de Drets Socials per incidir en com construir societats més sostenibles.

Pedreguer ha estat representat en les diferents taules rodones i panels d'experiències que s'han portat a terme, tot emmarcat a la IV Assemblea de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, i que ha tingut lloc a l'auditori Edgar Neville de la Diputació de Màlaga. La cita ha comptat amb la presència del ministre de Drets Socials, Pablo Bustinduy, i del president de la institució provincial, Francisco Salado, així com el mateix President de la Xarxa, l'Alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

Ferrús ha participat en representació de l'Ajuntament i ha destacat aquesta jornada com “una bona iniciativa per passar dels objectius a la realitat compartint experiències municipals de bones pràctiques”. "Necessitem educació, divulgació i compromís, cada gest compta per conservar el planeta", ha afegit.

La Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, constituïda al si de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), es va reunir a Màlaga per avançar i reafirmar el compromís local en la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

A l'horitzó marcat per les Nacions Unides per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, és fonamental el paper dels Governs Locals en la consolidació del compromís per assegurar l'enfocament multiactor i multinivell que ha de tenir l'Agenda 2030.

Durant dos dies experts i professionals han compartit amb els representants polítics i tècnics adherits a la xarxa experiències, bones pràctiques i lliçons apreses que contribuiran a estendre el compromís local a altres actors del territori per avançar cap a un futur més sostenible.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 3 =