Pedreguer posa en funcionament el segon punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

09/09/2021

L'Ajuntament de Pedreguer ha fet efectiva este dimarts 7 de setembre la posada en funcionament d'una nova estació de recàrrega semi-ràpida per a cotxes elèctrics, situada en la Plaça Mossen Cinto Verdaguer (al costat del parc de la Formiga). Coves Energy, empresa responsable de la gestió de la xarxa de recàrrega municipal, ha dut a terme el segon projecte en el municipi de la Marina Alta. El primer d'ells va ser la posada en marxa del primer punt de recàrrega de la localitat al desembre de 2018, aconseguint fins hui més de 250 recàrregues.

Tots dos projectes han comptat amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), la primera fase a través del programa d'instal·lació d'infraestructures de recàrrega per a cotxes elèctrics a la Comunitat Valenciana i la segona fase secundada pel Programa MOVES.

L'estació situada en la Plaça Mossen Cinto Verdaguer compta amb dos bases Tipus 2 (Mennekes), igual que la primera, permetent així la recàrrega simultània de dos vehicles híbrids o 100% elèctrics. A més, serà capaç de subministrar fins a 11 kW per base, permetent el proveïment d'aproximadament 100 km d'autonomía per cada hora de càrrega. L'estació de recàrrega serà d'ús gratuït i obert tant per als seus més de 7.800 residents com per a tots els visitants.

Durant els últims anys, l'ajuntament de Pedreguer ha destacat pel seu compromís amb el desenvolupament sostenible. El municipi forma part del Pacte d'Alcaldes i del Programa Europeu Local4Green – “Polítiques Locals per una Energia Verda”.

A l'acte d'inauguració, que ha comptat amb les explicacions tècniques d'Eduardo Martínez Coves, Smart Mobility Director de Coves Energy, ha assistit Sergi Ferrús Peris, alcalde de Pedreguer, posant de manifest el compromís del municipi per aconseguir una reducció d'emissions associades al transport. D'aquesta manera, Pedreguer continua apostant per la lluita per aconseguir una neutralitat climàtica i fomentar la sostenibilitat.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 2 =