Pedreguer aposta per la salut des de l'esport i els hàbits saludables

23/01/2022

Les regidories de Sanitat i Esport, juntament amb el Centre de Salut de Pedreguer, engeguen una iniciativa per a fomentar la salut des de la mobilitat i els hàbits saludables.S’han elaborat dos models de panells informatius: un fa referència als diferents recorreguts que té el CIRCUIT SALUDABLE, inaugurat l’any 2021; en l’altre es mostra un MAPA D’ACTIUS ESPORTIUS, on es poden trobar tant les instal·lacions com els espais i les activitats esportives que es poden utilitzar i practicar a la nostra localitat.
Aquests panells romandran al Centre de Salut i els professionals mèdics faran ús d’ells a l’hora d’informar els pacients segons les necessitats que consideren en cada cas.
L’objectiu d’aquesta iniciativa es fomentar la pràctica de l’esport des de la vessant de la salut, entenent que alguna de les dolences que pateixen els pacients que puguen anar a la consulta del metge es poden corregir o millorar amb un augment de l’activitat física i una reducció de la medicació preceptiva.
Van presentar la campanya la setmana passada al Centre de Salut de Pedreguer la responsable d’Infermeria, Paquibel Gregori, Alexandra Carrió, Regidora de Sanitat, i Pepe Cabrera, Regidor d’Esports.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 2 =