Millores del polígon industrial Les Galgues de Pedreguer amb la subvenció de l'IVACE

12/01/2023

Amb motiu de les actuacions projectades dins de la subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis 2022, el polígon industrial Les Galgues de Pedreguer ha vist millorar la seua connectivitat, senyalítica, enllumenat i zones verdes, entre altres coses.

Aquestes millores s’han concentrat en dues actuacions.

La primera ha consistit en la creació un pàrking de 3000 m² en el Carrer Pou del Posmó, pàrquing totalment necessari per a descongestionar la zona a les hores punta d’entrada i eixida de l’Institut IES Pedreguer. S’ha dotat aquest pàrquing d’enllumenat públic amb fanals de llums led per tal de millorar l’eficiència energètica i afavorir la seguretat de les persones. S’ha millorat la senyalítica viària amb les corresponents senyals d’stop, passos de vianantas, etc. A més a més, les obres han comportat una millora del sanejament implantant una red separativa d’aigües pluvials. Com a millora les zones verdes, s’han plantat arbres en el pàrquing i en la zona verda colindant, rodejats d’escocells i alimentats per reg de degoteig programat.

En segon lloc, però no menys important, s’ha fet una primera fase de carril bici, d’uns 200 metres, que aplega fins al Barranc de la Fusta, i que pretén donar continuitat al carril bici que baixa pel Camí del Pou del Posmó i aplega fins al Polígon. Es completen les obres amb la substitució d’un tram de la barana de seguretat del barranc.

La inversió realitzada ha sigut de 190.025,51 €, dels quals es troben subvencionats per l'IVACE 187.882,06 €, havent finançat l’Ajuntament de Pedreguer la resta, 2143,45€.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 2 =