Millores al polígon industrial "Les Galgues" de Pedreguer

14/01/2022

Amb motiu de les actuacions projectades dins de la subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis 2021, el polígon industrial Les Galgues de Pedreguer ha vist millorar la seua connectivitat, senyalítica, i enllumenat, entre altres coses.

Estes millores han consistit en primer lloc en el canvi de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic en el sector que encara quedava sense canviar (fonts municipals recorden que en la convocatòria de subvenció de l'IVACE de 2019 es van escometre dos dels tres sectors d'enllumenat, concretament el del sector 2.1 de Les Galgues i el Galgues II, quedant un tercer sector definit pels carrers Llata, Metal·lúrgia, Marroquineria i Av. de les Indústries, que han estat l'objecte d'aquesta convocatòria), substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED; en segon lloc s'ha portat a terme una millora viària consistent en la reparació estructural de l'explanació i ferm del carrer Av. De les Indústries en el tram entre el carrer dels Filassers i el nou pont obert en la convocatòria de 2019. Igualment s'inclou el carrer dels Filassers, la qual cosa facilitarà l'accessibilitat a l'equipament esportiu. S'ha inclòs també la reparació de les voreres deteriorades. Amb aquesta reparació s'ha permès la creació de zones d'aparcament i el disseny de passos de persones amb mobilitat reduïda al carrer dels Filassers d'accés entre les indústries i l'equipament esportiu. Es completen les obres amb la substitució de la barana de seguretat de protecció de la llera del barranc.

En tercer lloc, hi ha hagut una millora de la senyalització horitzontal i vertical. Finalment, les obres han comportat una millora del sanejament separatiu de les aigües pluvials, reparant el col·lector del carrer en què s'efectua la separació estructural de la base, concretament a l'Av. de les Indústries, ja que es troba en contrapendent en alguns trams, executant-se així un col·lector paral·lel de pluvials amb abocament al barranc, prèvia vàlvula de retenció a l'efecte d'efectuar la separació de pluvials i fecals.

La inversió realitzada ha sigut de 200.000 €, dels quals es troben subvencionats per l'IVACE 165.340 €, havent finançat l’Ajuntament de Pedreguer la resta, 34.660 €.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 3 =