Llegida l'acta de la XXIX edició dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer

14/10/2020

El passat divendres, en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Diada del 9 d’Octubre, tingué lloc com és habitual la lectura de l’acta de la XXIX edició dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer, realitzada per l’alcalde del municipi, Sergi Ferrús. Aquesta ha sigut la decisió del jurat:

Reunit el Jurat dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer, després de deliberar extensament sobre les diferents propostes presentades

Acordà per unanimitat:

Suspendre l’edició 2020 dels Premis d’Honor Vila de Pedreguer com a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Sars-CoV-2.
La suspensió obeeix a la dificultat per realitzar els actes i les activitats habituals dels Premis d’Honor, tals com la inauguració de l’exposició conjunta de les persones i entitats premiades, la realització de les xarrades a l’IES Pedreguer i a la Casa Municipal de Cultura, el lliurament dels guardons a l’Espai Cultural o el dinar de germanor amb què clou cada edició.

El Jurat dels Premis ha pres aquesta decisió per preservar i salvaguardar la salut de la ciutadania i per tal d’evitar que aquesta XXIX edició no tingués el ressò ni les garanties d’èxit que es mereixen uns premis institucionals tan importants per al poble de Pedreguer. Així doncs, la present edició no es durà a terme i quedarà, per tant, sense cap persona ni entitat premiada.
Confiem que el pròxim any ens puguem retrobar amb els Premis d’Honor Vila de Pedreguer en plena salut i amb l’esplendor que requereixen.

Per tant, també els premis es veuen afectats per la pandèmia i per primera vegada en 29 anys han quedat suspesos. Instaurats l’any 1992, amb motiu del segon centenari de la mort de l’arquitecte pedreguer Antoni Gilabert i Fornés, i concedits des d’aleshores anualment, aquests guardons, que enguany compleixen la seua vint-i-novena edició, tenen com a finalitat reconèixer les aportacions destacades realitzades per persones i entitats als camps de l’arquitectura, la defensa de la llibertat i la solidaritat, i la cultura. La seua concessió correspon a un jurat independent, integrat per veïns i veïnes de Pedreguer.

L'acte va seguir amb un concert del grup Musicants.

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


1 + 1 =