L'Ajuntament de Pedreguer realitza la neteja del Barranquet Bo des de la Solana fins a l'escola Alfàs

10/06/2024

L'Ajuntament de Pedreguer ha completat amb èxit la neteja del Barranquet Bo en el tram comprès entre la Solana i l'àrea que es troba darrere de l'escola Alfàs. Aquesta acció forma part del compromís del consistori amb la millora i manteniment dels espais naturals del municipi.

Els treballs de neteja, que van començar fa dues setmanes, han inclòs la retirada de deixalles, la desbrossada de vegetació excessiva al voltant del llit del barranc i la millora de la canalització de l'aigua per a prevenir possibles inundacions durant les èpoques de pluges intenses. Amb aquesta intervenció, es busca no només garantir un entorn més net i segur per als residents, sinó també protegir la biodiversitat de la zona.

El regidor de serveis municipals de l'Ajuntament de Pedreguer, José Vicente Cabrera Puigcerver, ha manifestat que 'la neteja del Barranquet Bo no només millora l'aspecte del nostre municipi, sinó que també contribueix a la conservació del medi ambient i a la seguretat dels nostres veïns'. Per la seua banda, el Regidor de Medi Ambient, Ferran Lloret Morell, ha volgut 'agrair la col·laboració de les brigades municipals, remarcant que la implicació ciutadana és clau per mantenir Pedreguer com un lloc agradable i sostenible per a tots'.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 2 =