L’Ajuntament de Pedreguer contracta tres persones desocupades amb els programes ECOVID i EMPUJU 2021 de Labora

22/12/2021

1 peó de pintura i 2 administratius (un tècnic i un auxiliar) comencen hui a treballar dins dels programes de subvenció ECOVID i EMPUJU 2021.

Aquest any, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Pedreguer, per mitjà de l’Agència de Desenvolupament Local de Creama, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 53.550’84€, que seran destinats a la contractació de tres persones dins dels programes ECOVID i EMPUJU. A aquesta quantitat s’afegeixen els 36.221’61€ que hi aporta l’Ajuntament.

Amb el programa ECOVID, que va destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, s’han rebut 15.192€ i s’ha contractat a un peó de pintura que donarà suport al manteniment dels edificis municipals durant 12 mesos.

I amb el programa EMPUJU, que va destinat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys, s’han rebut 38.358’84€ i s’ha contractat a un auxiliar administratiu per donar suport al departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Pedreguer i a un tècnic administratiu que prestarà serveis tant a les dependències de l’Ajuntament com a l’AFIC-ADL de Creama, amb una duració també de 12 mesos.

Aquestes actuacions desenvolupades per l’Ajuntament de Pedreguer i el servei Labora de la Generalitat, estan cofinançades per la Unió Europea minjantçant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 2 =