L’Ajuntament de Pedreguer contracta dos persones desocupades amb els programes de Foment d’Ocupació EMPUJU i EXPLUS 2022 de LABORA.

01/09/2022

Una tècnica administrativa i un peó de la construcció comencen hui a treballar dins dels programes de subvenció EMPUJU i EXPLUS 2022.

 

Aquest any, la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Pedreguer, per mitjà de l’Agència de Desenvolupament Local de Creama, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un total de 35.711,40 €, que seran destinats a la contractació de dos persones dins dels programes EMPUJU i EXPLUS. A aquesta quantitat s’afegeixen els 26.133,86 € que hi aporta l’Ajuntament.

 

Dins del programa EMPUJU s'ha contractat a una tècnica administrativa durant un any per donar suport al departament de Secretaria de l’Ajuntament de Pedreguer, a través d’una subvenció de 20.519,40 € per a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els espais Labora de la Generalitat i com a beneficiaris en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

 

I amb el programa EXPLUS, que va destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus), susceptible de ser finançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu FSE 2021-2027 de la Comunitat Valenciana, s’han rebut 15.192 € i s’ha contractat a un peó de la construcció que donarà suport a la brigada municipal encarregada del manteniment dels edificis municipals, durant 12 mesos

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


2 + 4 =