Europa concedeix altre projecte relacionat amb la igualtat a Pedreguer

21/09/2022

Pedreguer desenvoluparà “TechGirls” un nou projecte europeu, finançat al 100% amb fons europeus. Dins del Programa Europeu “Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors”, TechGirls és un projecte de cooperació i agermanament internacional concebut per a empoderar i inspirar xiquetes i dones joves de Pedreguer i Kuldiga (Letònia) a discutir sobre igualtat de gènere a la Unió Europea, adquirir coneixements en ciències i tecnologia i promoure el seu accés al mercat laboral gràcies a la millora de les seues habilitats i coneixements digitals.

El projecte, dotat amb 10.570€, es desenvoluparà en el marc de la iniciativa de la UE “A Europe fit for the digital age”, que busca empoderar a les persones amb una nova generació de tecnologies.

A més, el projecte està alineat amb l'Estratègia de Gènere de la UE, promovent la igualtat i independència econòmica de les dones, reduint la bretxa de gènere i contribuint a la igualtat de gènere en la presa de decisions, en mobilitzar dones a nivell local i de la Unió Europea per a debatre sobre enfocaments de gènere per a les polítiques de Digital Europe i de l'EU Green Deal.

L'Alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús Peris, que també ostenta les delegacions d'Igualtat i Projecció del Municipi, va rebre la notícia durant l'estada en Orte, Itàlia, on precisament es trobava representant Pedreguer en altre dels projectes europeus en què participa el municipi (MAGICS, sobre esports tradicionals i on aporta l'experiència de la pilota valenciana), mostrant "la satisfacció que eixes notícies ens aporta a l'equip de govern que porta des de fa anys implicat en l'assoliment de projectes i programes europeus que ajuden a potenciar els valors que el nostre municipi sempre ha defensat i a projectar el nom de Pedreguer arreu del món".

Els costos de la redacció i presentació d'aquest projecte, 3.600 €, ja van ser finançats a través del programa d'ajuda a la captació de fons de la Diputació d'Alacant.

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


3 + 1 =