Ets una dona d'entre 18 i 30 anys? Vols viatjar a Letònia? Adquirir coneixements tecnològics?

22/11/2022

Apunta't!

Objecte de l'expressió d'interès:

Identificar potencials participants en el projecte TechGirls de la Unió Europea, conforme als requeriments i beneficis que es detallen més endavant.

El registre en aquesta expressió d'interès no assegura la participació de la persona registrada en el projecte (se seleccionaran 25 persones), però en la selecció final es prioritzarà a aquelles persones que hagen participat en aquesta expressió d'interès.

Projecte en el qual s'emmarca l'expressió d'interès:

Projecte TechGirls (European TechGirls - Diàlegs sobre igualtat de gènere i el futur digital europeu), cofinançat per la Unió Europea (Programa CERV).

Objectiu del projecte:

Promoure el desenvolupament de capacitats i coneixements tecnològics en un ambient professional, a través de dues formacions i intercanvis d'experiències presencials a Kuldiga (Letònia) i a Pedreguer.

Promoure la mobilitat de dones joves i la interacció i socialització entre joves de Pedreguer i Kuldiga.

Beneficiàries:

Ciutadanes de la Marina Alta d'entre 18 i 30 anys, amb coneixement mitjà o alt d'anglès.

Termini d'inscripció a l'expressió d'interès:

Del 23 de novembre al 15 de desembre del 2022.

Què ofereix el projecte:

Les beneficiàries participaran en dos seminaris internacionals presencials en la matèria que es presenta a continuació, un a celebrar a Pedreguer i un altre a Kuldiga (Letònia). Cada seminari tindrà dos dies de durada i se celebraran abans de l’estiu de 2023.

Durant la formació es tractaran temes com màrqueting digital, eines multimèdia, tendències tecnològiques mundials, i tecnologia i el futur de la UE, entre altres.

Les beneficiàries seleccionades tindran dret a participar en els dos seminaris i rebran una bossa de viatge de 175€ / persona per ajudar a cobrir part de les despeses de desplaçar-se a Kuldiga i la manutenció.

Les participants tindran accés a un sistema d'allotjament gratuït (en domicili de participants de l’altre país) o a preu econòmic, segons establesca l'organització a Kuldiga durant els dies del seminari.

Obligacions de les beneficiàries:

Disponibilitat per a acollir en el seu domicili a una participant de Kuldiga quan es desplacen a Pedreguer.

Assumir les despeses de desplaçament, allotjament i/o manutenció a Kuldiga que no estiguen cobertes per la bossa de viatge.

Sol·licitud:

Envieu correu electrònic a alcaldia@pedreguer.es, amb la referència al tema del missatge ‘Techgirls’

Registra't al nostre NEWSLETTER i rebràs les últimes notícies del municipi al teu correu electrònic.

Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.


5 + 2 =